Το Μυστικό ς Πεταλούδας: Ο Μάρκος στην Κρίστια ότι ο Θέμης είπε στην αστυνομία ότι ο Χριστόφορος είι ο Κυριάκος και της ζητάει να τον βοηθήσει. Εκείνη γίνεται έξαλλη και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να το κάνει…. Διαβάστε ι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 53

Ο Παύλος ρωτάει την Κρίστια, αν είπε στη για τον Γρηγόρη. Η Κρίστια του λέει πως δεν της είπε τίποτα. Τον ρωτάει γιατί είπε στη Χλόη να κόψει την παρέα μαζί της κι η απάντηση του Παύλου την αφήνει άφωνη.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 17/9 Επεισόδιο 53

Η Ειρήνη αιμορραγεί, από το χτύπημα της Έλενας κι η Σοφία σε πανικό, ψάχνει το κινητό της να φωνάξει ασθενοφόρο.

Η Μαρήλια δείχνει στον Άλκη το απειλητικό σημείωμα που βρήκε στην τσέπη του σακακιού του και τον ρωτάει, αν είναι αλήθεια ότι σκότωσε αυτόν τον Ηλία.
Ο Χριστόφορος τηλεφωνεί στην Ειρήνη, που είναι στο νοσοκομείο κι η Σοφία, που βλέπει την κλήση του, την απορρίπτει. Ο Χριστόφορος πολύ ανήσυχος για την Ειρήνη.

Ο Μάρκος λέει στην Κρίστια ότι ο Θέμης είπε στην αστυνομία ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και της ζητάει να τον βοηθήσει. Εκείνη γίνεται έξαλλη και του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να το κάνει.

Ο Μάρκος να της πει ότι μπορεί ο Χριστόφορος να μην σκότωσε τον Νικήτα Αβράμη, αλλά, να το η Εύα, δεν το κάνει, αφού ο Χριστόφορος του ζήτησε να μην της πει τίποτα.

Η κουβέντα τους καταλήγει σε καυγά κι η Κρίστια και σπίτι της, ενώ η Χριστίνα μαθαίνει απ΄ τον Θέμη ότι ο Χριστόφορος έχει σκοπό να ρίξει στην Εύα το φόνο του Νικήτα.