Το προξενιό της ς: Ο φόνος φέρνει στον Τύρβο τον Γιωργίκη Προβιό, μεγαλογαιοκτήμονα της Λάρισας, που έχει μαγευτεί την πανέμορφη Ιουλία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

«Το προξενιό της Ιουλίας», απόψε 5/10

Πρωταγωνιστούν οι: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκ, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος

Σημερινό επεισόδιο 2: Καλοκαίρι 1959. Η είδηση μιας δολοφονίας αναστατώνει την ήσυχη κοινωνία του Τυρνάβου. Ο διοικητής χωροφυλακής Κωστής Στασινόπουλος, αρχίζει μια σειρά από ανακρίσεις, σε κύκλο ανθρώπων που έχει στο κέντρο του το νομο .

Ανακαλύπτοντας πολύ σύντομα την ερωτική σχέση του Γρηγόρη με την Ιουλία, η οποία εμποδίζει την αποκάλυψη στοιχείων της δολοφονίας, ο Στασινόπουλος διευρύνει τον αριθμό των υπόπτων και εκμεταλλεύεται κάθε δυνατή πληροφορία από το παρελθόν, προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη.

Ο φόνος, όμως, φέρνει στον Τύρναβο και τον κουμπάρο του Στασινόπουλου, Γιωργίκη Προβιό, μεγαλογαιοκτήμονα της Λάρισας, που έχει μαγευτεί από την πανέμορφη Ιουλία. Αλλά οπλίζει και το χέρι του Ρήγα, του οξύθυμου αδελφού της, που αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του…