Τα επόμενα επεισόδια της δραματικής «ς» είναι συγκλονιστικά, καθώς η Μαρίνα και η Ειρήνη για πρώτη φορά έχουν ένα έντονο καυγά που ακούγονται βαριά λόγια.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της ιράς Σασμός

Ο Αντρέας έχει εξαφανιστεί και όλο είναι ανήσυχοι γιατί δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Ο αδερφός του Τηλέμαχος, υποπτεύεται τους δες για την εξαφάνιση του και ετοιμάζεται να εκδικηθεί τον Μαθιό, παρά τις προσπάθειες του υ να τον αποτρέψει.

Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Βρουλάκη ενώ είναι αναστατωμένη, μια απρόσμενη εξέλιξη για τα καλά τις ισορροπίες τους. Η Μαρίνα, επισκέπτεται το νεκροταφείο και ανάβει και το καντήλι του Βασίλη Σταματάκη. Όταν η γιαγιά Ειρήνη την βλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιο MyTV, την επικρίνει έντονα και της λέει πράγματα που δεν της είχε ξαναπεί. Μάλιστα την κατηγορεί ότι πρόδωσε την οικογένεια τους και της λέει: ««Δεν είσαι κόρη μου εσύ».

Η ένταση ανάμεσα τους κορυφώνεται και η γιαγιά Ειρήνη να εγκαταλείψει το σπίτι. Η Αργυρώ παλεύει να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά οι δυο γυναίκες, παρότι ήταν πάντα στενά δεμένες, τώρα φαίνονται εντελώς αποξενωμένες.