Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Σε μεγάλο σοκ βρίσκεται ο δικηγόρος του Βαφέα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η δίκη της Χάιδως φτάνει στο αποκορύφωμα και ο Λυκούργος ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τη σύζυγό του.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ένας φάκελος καίει τον Βαφέα

Ο Βαφέας, αν και εξαγριωμένος, απαιτεί δικαιοσύνη. Κανείς δεν είναι έτοιμος για τη δίκη που ξεκινά. Ο Βαφέας εκτοξεύει απειλές κατά της οικογένειας Στεφανέα. Ωστόσο, ο Λυκούργος δεν μιλάει ακόμα. Μέσα στην αίθουσα δικαστηρίου, ξαφνικά παραδίδει ένα φάκελο στον δικαστή. Αποκαλύπτεται ότι ο Βαφέας είχε βρεθεί φυλακισμένος στη Ρουμανία. Το σκοτεινό αυτό παρελθόν φέρνει κίνδυνο στο φως και απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

Ο δικηγόρος του Βαφέα εκρήγνυται από θυμό και απορία που δεν του αποκάλυψε αυτήν την πληροφορία. Η στάση του Βαφέα μετά από αυτή τη σοκαριστική αποκάλυψη παραμένει άγνωστη. Η ημέρα αυτή στο δικαστήριο ανατρέπει τα πάντα. Θα καταφέρει ο Βαφέας να αποφύγει τη φυλάκιση και να στείλει τη Χάιδω φυλακή; Ή το παρελθόν του θα του κοστίσει τα πάντα; Όλες οι απαντήσεις αναμένονται σε αυτήν τη συναρπαστική δίκη. Η αίσθηση ανασφάλειας κυριαρχεί στο δικαστήριο καθώς η απρόβλεπτη ανατροπή φέρνει αμφιβολία σε κάθε πλευρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ