Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα και ο Κουράκος φαίνεται ότι ζουν έντονα, αλλά το παρελθόν και οι τύψεις ον Ορέστη τους εμποδίζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: T;yceiw gia ton Or;esth

Ο Στράτος τοπίζει το πάθος ανάμεσά τους και αρχίζει να καταλαβαίνει ότι κάτι ερωτικό συμβαίνει. Παρόλα αυτά, η Δήμητρα και ο Κουράκος να συναντιούνται κρυφά από τον Ορέστη.

Όμως, δεν φαίνεται ότι ο Ορέστης είναι το μόνο εμπόδιο στη σχέση τους. Η Δήμητρα αρχίζει να παρατηρεί ότι ο Γιώρς της φέρεται διαφορετικά στην υπηρεσία, και αυτή η αλλαγή την επηρεάζει αρνητικά.

Όταν της τον λόγο της αλλαγής συμπεριφοράς, φοβούμενος ότι θα ακουστούν κουτσομπολιά, σύμφωνα με το περιοδικό 7μέρες tv, αυτή αντιδρά θυμωμένη και προσπαθεί να έχει μια κουβέντα μαζί του.

Ωσ, φαίνεται ότι η κουβέντα δεν οδηγεί σε κάποια λύση, και , αποφασίζουν να βάλουν τέλος στη σχέση τους πριν αυτή γίνει και προκαλέσει προβλήματα. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι θα είναι δύσκολο, καθώς συνεργάζονται στενά και πρέπει να κρύβουν τα αισθήματά τους ακόμη και από τον εαυτό τους…