Με έναν χωρισμό, η Μάγισσα θα επιστρέψει στις μας σήμερα Δευτέρα, 15 στις 21:00 με νέα επεισόδια που αναμένεται να συγκλονίσουν.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Θεοφανώ θα βάψει τα χέρια της με αίμα, ώ η Γερακίνα θα φύγει από τον Σπήλιο, αδυνατώντας να δεχτεί ότι το παιδί της θα μεγαλώσει πλάι στους καταραμένους Γερακάρηδες.

Η μεταξύ Μάρκου και Μιχαήλ έχει χωρίσει την οικογένεια των Λασκαρέων αλλά θα κυριαρχήσει η λογική και θα μπει ένα τέλος στην αντιπαράθεση πατέρα και γιου. Θα χρειαστεί όμως χρόνος για να επιστρέψει η ηρεμία στον πύργο.

Την ίδια στιγμή, ο πηγαίνει στην Αρεόπολη και εκεί η Κυπριανή καταλήγει σε μια απόφαση που θα συγκλονίσει τους Γερακάρηδες. Συγκεκριμένα επιστρέφει στον πύργο, κάνοντας την Γερακίνα να πάρει μια αναπάντεχη απόφαση. Η γυναίκα του Σπήλιου αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για να φέρει στη ζωή το παιδί της και να το μεγαλώσει σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Φυσικά ο Σπήλιος θα καταρρακωθεί, ώς είναι ερωτευμένος με την Γερακίνα και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εκείνη. Ωστόσο, ο θάνατος του γιου της, λύγισε την Γερακίνα και την φέρνει με τη σκληρότητα και τα λάθη των Γερακάρηδων, που έχουν επηρεάσει αρνητικά τη ζωή τους.