Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 συνεχίζει να θηλώνει καθημερινά με την πλοκή να έχει μεγάλη αγωνία και κανέναν ήρωα να μοιάζει ασφαλής από τις εξελίξεις.

Στη συνέχεα της σειράς που σαρώνει την τηλεθέαση, η Γερακίνα αναζητά με κάθε μέσο την εκδίκηση για το φόνο του γιου της, και θα τα καταφέρει.

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Γερακίνα αποκεφαλίζει το φονιά του Πετρούνη

H Γερακίνα δε θα ησυ αν δεν αποκαλύψει τον φονιά του γιου της Πετρούνη. Όπως διαβάζουμε στο Τηλέραμα και το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μέλα, ποτέ της δεν πίστεψε ότι ο γιος της αυτοκτόνησε γιατί μετάνιωσε για την πράξη του καθώς δε θεωρούσε ότι έκανε κάτι κακό.

Η Γερακίνα είναι σίγουρη ότι ο Σπήλιος μαζί με τη μάνα του είναι υπεύθυνοι για το φονικό και το μόνο που θέλει είναι οι αποδείξεις.

Αποφασισμένη να πάρει τις απαντήσεις που θέλει, φτάνει στον πύργο του Σκλαβούνου για να βρει του υποτακτικούς της . Ο ένας λείπει, καθώς η Κυπριανή τον έχει ήδη στείλει να βρει και σκοτώσει τη Θεοφανώ. Ο άλλος όμως βρίσκεται εκεί και θα έρθει αντιμέτωπος με όλη την οργή της Γερακίνας.

Η πίεση που του ασκεί είναι μεγάλη. Εκείνος όμως δεν προδίδει την αφεντικίνα του αλλά και ούτε παραδέχεται ότι αυτός είναι που τον Πετρούνη.

Δεν χρειάζεται όμως να παραδεχτεί τίποτα. Το βλέμμα του και μόνο φτάνει στη Γερακίνα για να καταλάβει. Λίγες αργότερα ένα δέμα φτάνει στον πύργο των Γερακάρηδων για την Κυπριανή. Εκείνη το ανοίγει και καθώς μέσα βρίσκεται το κεφάλι του υποτακτικού της.

Αυτό είναι μόνο η προειδοποίηση και η Κυπριανή το ξέρει…

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Δαμιανή σώζει Τζανή – Μεταξία από την αποκάλυψη πως είναι ζευγάρι

Τηλεθέαση: Απογοήτευση τα χαμηλά νούμερα του Έρωτας Φυγάς στον ANT1

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Εύα παγιδεύει τον Παύλο με όπλαSource link