Τα ένοχα μυστικά που είχαν παραμείνει θαμμένα για καιρό αρχίζουν σιγά-σιγά να αποκαλύπτονται στη σειρά «Ο Παράδεισος Κυριών». Ο Ντίνος, ενημερωμένος από τον Πάρη για τα γεγονότα που στον «Παράδεισο», μοιράζεται τις πληροφορίες αυτές με την Αμαλία. Η Βικτώρια αισθάνεται ότι ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο γύρω της, χάνοντας στακά τη δύναμη και την επιρροή που είχε στο παρελθόν.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Νέο δολοφονικό σχέδιο της Βικτώριας

Η κατάσταση γίνεται ακόμα επικίνδυνη όταν αποφασίζει να κλείσει το στόμα του Φώτη. Τον καλεί να συναντηθούν και προσπαθεί να τον σκοτώσει ρίχνοντας δηλητήριο στο ποτό του, αλλά ο Φώτης επι και μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι εξετάσεις δείχνουν ένα πρόβλημα υγείας στην καρδιά του, χωρίς να εντοπίζεται το δηλητήριο που κατανάλωσε. Την ίδια στιγμή, η και η Αμαλία μαθαίνουν τι έχει συμβεί και πηγαίνουν στο νοσοκομείο, όπου ο Φώτης αποκαλύπτει την προσπάθεια δολοφονίας του από την Βικτώρια.

Αμέσως μετά ο Φώτης χάνει τις αισθήσεις του και η Αμαλία με την Μιράντα αμφισβητούν την εγκυρότητα των λεγομένων του, θεωρώντας τα ως παραλήρημα. Ωστόσο, όπως θα φανεί στη συνέχεια, ο Φώτης θα καταφέρει να ξεπεράσει τον και αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Εν τω μεταξύ, η Βικτώρια για ακόμα μία φορά προσπαθεί να θολώσει τα νερά και αρνείται τα στοιχεία που έρχονται σιγά-σιγά στη φως και την ενοχοποιούν. Όμως, η , που έζησε τις κρίσεις του , επισημαίνει ότι κι εκείνος είχε πόνους στο στήθος και έντονη δυσφορία.

Αυτό που συνέβη με τον Φώτη θα γίνει η αφορμή για να αποκαλυφθούν άλλες παρόμοιες υποθέσεις από το παρελθόν και σε συνδυασμό με τα στοιχεία που προέκυψαν από το γράμμα του Άγη, θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη της και η Βικτώρια θα ξανά βρεθεί στο κάδρο των υπόπτων.