Ο Παράδεισος των Κυριών Επόμενα Επεισόδια: Έπειτα από χρονικό διάστημα, ο Άγης αποφασίζει να επικοινωνήσει με την Πολυξένη. «Λυπάμαι για όλα, να ξέρεις ότι σ' αγαπάω. καλά, αλλά δεν πρόκειται να γυρίσω πίσω. Βρίσκομαι σε ένα μοναστήρι σ Άγιο Όρος. Πρόσεξε μην πεις τίποτα σε κανέναν», της εμπιστευτικά, αλλά η Πολυξένη το μοιράζεται με την Αμαλία.

συνέχεια, ο Σίμος ενημερώνει τη για τα νέα σχετικά με τον Άγη, κι εκείνη πανικόβλητη δεν διστάζει να δώσει ακόμα μία εντολή θανάτου: «Θέλω να στείλεις κάποιον και να τον σκοτώσει»!

Παράλληλα, η Λιζέτα παραμένει κλειδωμένη σε ένα , σπαθώντας να βρει τρόπο να διαφύγει. Ο Χριστόφορος μπαίνει στο δωμάτιό του και βλέπει τη Στέλλα αναίσθητη, έχοντας άδεια μπουκαλάκια από χά δίπλα της. Σε άσταση πανικού, φωνάζει για βοήθεια, και η Στέλλα μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Πάρης, άθελα του κρυφακούει τη συνομιλία του Σίμου και της Δωροθέας με τον Χρήστο: «Βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο. Θα τον αναλάβω εγώ και θα πάρουμε πίσω την περιουσία κι από αυτόν και από τον Αποστόλη», ακούει τον Σίμο να λέει και Ο Πάρης αρχίζει να υποπτεύεται τις προθέσεις του.