Η Βασιλική καταλήγει πίσω από τα κάγκελά της φυλακής, ώς στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού», όπως θα παρακολουθήσουμε ο Χρήστος Γιακωβάκης της ζητάει δείγμα DNA.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της Σασμός

Η Βασιλική είχε αποκαλύψει στον ότι φέρει ευθύνη για τον θάνατο του Λαζάρου, αφού πήγε να τον βρει και τελικά π στη διαμάχη τους εκείνος έπεσε και χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι. Ο Αντώνης, όμως, της είχε υποσχεθεί ότι θα την προστατέψει, λόγω της εγκυμοσύνης της και της πεποίθησής του ότι στην πραγματικότητα η Βασιλική δεν έχει ευθύνη για την απώλεια του Λάζαρου.

Ο Χρήστος Γιακωβάκης ωσ, αποφασίζει να επανεξετάσει την υπόθεση και απαιτεί από τον Αντώνη τη λίστα με τους ανθρώπους που έχουν υποβληθεί σε τεστ DNA. Εκεί διαπιστώνει ότι το όνομα της λείπει. Ο Αντώνης προσπαθεί να τον ότι δεν χρειάζεται να εφαρμοστεί αυτή η διαδικασία στην Βασιλική, γιατί είναι έγκυος και πως δεν θα σκότωνε ποτέ άνθρωπο.

Ο Μαθιός έντονα για την Βασιλική όταν μαθαίνει για τα τελευταία , ενώ η εκείνη ελπίζει πως η Στέλλα και ο Αντώνης θα την βοηθήσουν να πέσει στα μαλακά.

Τελικά, ο Γιακωβάκης βλέπει τα αποτελέσματα του τεστ DNA και δίνει εντολή για την σύλληψη της Βασιλικής. Έτσι, συλλαμβάνεται λίγο αργότερα και μεταφέρεται στο κρατητήριο, όπου αντιμετωπίζει την αυστηρή ανάκριση του Γιακωβάκη, παρά το γεγονός ότι είναι έγκυος.