Η Αριάδνη περιμένει έξω από την ταβέρνα, ενώ ο Χρήστος λέει πως δήθεν θα πάνε μαζί να παραλάβουν κρέατα και φεύγουν με το αμάξι. Την ίδια ώρα, η Δήμητρα φτάνει στην πύλη και ενημερώνει τον Ρουσέα για το αυτοκίνητο εκτός λίστας έφτασε στο σπίτι.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα θα δούμε και όλες τις στη Γη τη ελιάς.

«Έχει έρθει ο Άρης Κίκυρας, το όνομά του δεν είναι στη λίστα, τι να κάνω;», τον ρωτά κι εκείνος της λέει να του πει να ξανά περάσει σε τρεις ώρες. «Ήρθε ξαφνικά ο Κίκυρας. Τι να θέλει; Και αυτό το ξαφνικό; Δεν μ' αρέσουν οι εκπλήξεις», λέει στην σύζυγο του Τούλα όταν κλείνει το τηλέφωνο.

Στο μεταξύ, η Ιουλία και η Αφροδίτη απασίζουν να πάνε στην ταβέρνα, την ώρα που ο Χρήστος και η Αριάδνη έχουν πάει σε ένα απόμερο μέρος και για ακόμα μία φορά παραδίδονται στο πάθος τους. «Σε θέλω, δεν μπορώ να σου αντισταθώ..», της λέει ο Χρήστος και την φιλάει με πάθος.

Κάποια στιγμή ο Χρήστος κοιτάζει το κινητό του και βλέπει ηχητικό μήνυμα από την Αφροδίτη, η οποία τον ενημερώνει πως είναι στην ταβέρνα με την Ιουλία. «Η Αφροδίτη είναι στην ταβέρνα με την Ιουλία. Πρέπει να γυρίσω. Καλύτερα να μην είμαστε μαζί.. Μην το συνδυάσουνε. Πάρε ρεπό για την υπόλοιπη ..», λέει στην Αριάδνη κι εκείνη του απαντά: «Θέλω να μιλήσουμε. Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα».

Την ίδια ώρα, η Βασιλική με την Χάιδω προσπαθούν να πείσουν τον Φίλιππο να το παρών στον αρραβώνα της Αρετής. «Αν δεν έρθεις, θα της δώσεις ένα ακόμα όπλο να καταφέρετε εναντίον σου..και στα μάτια των άλλων εκείνη θα έχει το δίκιο..», του λέει η γυναίκα του και η Χάιδω συμπληρώνει: «Ναι, Φίλιππέ μου, σωστά στα λέει η Βασιλική..δεν σου λέω να τακιμιάσεις μαζί της αλλά να φερθείς ανώτερα..να μην διαιωνίζεται αυτό το γκουμάχι μεταξύ σας..».

Έτσι λοιπόν ο Φίλιππος αναγκάζεται να υποχωρήσει και να υποσχεθεί ότι θα συνοδέψει την Βασιλική στις «χαρές» της μάνας της, όμως δεν παραλείπει να σχολιάσει την απόφαση της Αρετής να αρραβωνιαστεί.

«Κόντρα ρελάνς στον πατέρα σου πάει να κάνει. Κολλημένη με τον Στάθη είναι πάντα…». Και η Βασιλική όμως έχει τις αμφιβολίες της για τον αρραβώνα της μητέρας της. «Δεν ξέρω.. δεν μ' άρεσε σ' αυτόν τον Τάσο. Αλλά δεν μπορώ να μιλήσω, να πω α», λέει.