Στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ “Ναυάγιο”, η ιστορία εντείνεται καθώς ο καπετάνιος Στελής φτάνει στην Αθήνα για μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Πέτρο. Η Λαμπρινή, στα προηγούμενα επεισόδια, εμπιστεύτηκε στον καπετάνιο τη φωτογραφία του γιου της Πετρή, πεπεισμένη πως είναι εν ζωή και βρίσκεται στην Αθήνα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Στελής αναχωρεί για την πρωτεύουσα λόγω του απρόσμενου γάμου του Ιπποκράτη και της Ειρήνης, καλεσμένος από τον Τρύφωνα, ο οποίος γνωρίζει την ιδιαίτερη συμπάθεια του Στελή προς την Ειρήνη, η οποία του θυμίζει την αγαπημένη του Φωτεινούλα.

Κατά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Στελής συναντά τον Πέτρο, αλλά τον γνωρίζει ως Αντώνη. Παρόλα αυτά, είναι βέβαιος πως είναι ο χαμένος γιος της Λαμπρινής, επικαλούμενος τη φωτογραφία που κατέχει. Φαίνεται πως η διαίσθηση της Λαμπρινής ήταν σωστή, καθώς ο γιος της είναι ζωντανός.

Η κρίσιμη ερώτηση που προκύπτει είναι αν ο Στελής θα μπορέσει να αποκαλύψει στον Πέτρο την αλήθεια και εάν έφτασε η στιγμή για μια συγκινητική επανένωση μητέρας και γιου.