Ο Ανδρέας επιστρέφει για να σώσει Αστέρη

Στα επόμενα επεισό της επιτυχημένης σειράς «Σασμός», ο Αστέρη θα βθεί στο επίκεντρο, αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι αγαπημένοι θα είναι δίπλα του, ανησυχώντας για τη ζωή του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξ από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Σασμός», ο Αστέρη θα βρεθεί στο επίκεντρο, αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι αγαπημένοι του θα είναι δίπλα του, ανησυχώντας για τη ζωή του.

Στη διάρκεια μιας κουβέντας με Αργυρώ, ο Αστέρης αισθάνεται άσχημα και λιποθυμάει. Η Αργυρώ φοβισμένη καλεί και ο Αστέρης στο νοσοκομείο. Ο γιατρός αρχικά τους καθησυχά λέγοντας ότι μπορεί να οφείλεται στην κούραση, αλλά κατά τη διάρκεια περαιτέρω εξετάσεων, βλέπει ότι το πρόβλημα είναι στο νεφρό του Αστέρη, κάτι που επιβεβαιώνεται αργότερα. Ο Αστέρης χρειάζεται μεταμόσχευση, ενώ η Αργυρώ διαλύεται από την ιδέα εκείνη είναι υπεύθυνη για την υγεία του Αστέρη, σκεπτόμενη ότι αυτό προκλήθηκε όταν της χάρισε το νεφρό του.

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας του Αστέρη και αποφασίζει να γυρίσει πίσω για να βοηθήσει. Ενώ αισθάνεται τύψεις για την κατάσταση που δημιούργησε στην οικογένεια, ο Ανδρέας επιστρέφει και προσφέρει το νεφρό του στον Αστέρη. Αυτή η κίνηση αποτελεί την αφετηρία για την της οικογένειας.