Φαίνεται πως η σχέση της και υ Ισίδωρου καταλήγει σε αδιέξοδο ην τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Ιουλία φαίνεται ιδιαίτερα αναστατωμένη μετά από τηλεφώνημα που λαμβάνει από την Αμαλία. Ο Ισίδωρος παρατηρεί την ανησυχία της και την ρωτά τι συμβαίνει.

Η Ιουλία αναφέρει στον αδελφό της πως η Αμαλία είναι εξαιρετικά ενοχλημένη και άκρως αποφασισμένη. Φαίνεται ότι αλεί τον Ισίδωρο, λέγοντας πως αν δεν την δεχτεί , θα μπει στο αυτοκίνητο και θα αυτοκτονήσει.

Ο Ισίδωρος ταράζεται αφάνταστα με όσα ακούει από την αδελφή του και την παροτρύνει να μεταφέρει στην Αμαλία ότι: «Δεν ανέχομαι τις ψυχολογικούς εκβιασμούς».

Σε άλλο μέτωπο, ο Πότης, ο καφετζής στην Αρεόπολη και πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς “Η Γη της Ελιάς”, έχει σκοπό να κάνει ζευγάρι τον Ορέστη και την Αριάδνη.

Σε αυτό το σχέδιο του, αρχικά προσπαθεί να πείσει τον Ορέστη ότι η Αριάδνη νοιάζεται πολύ για αυτόν. Κατόπιν, βρει την ευκαιρία, σκοπεύει να τονίσει στην Αριάδνη πόσο πολύ την εκτιμά ο Ορέστης.

Θα της πει πως “Ο Ορέστης μου ανέφερε ότι είσαι ένα από τα πιο εντωσιακά κορίτσια που έχει γνωρίσει. Και να γνωρίζεις κάτι, ο Ορέστης δεν εκφράζει εύκολα τέτοιες απόψεις. Φαίνεται ότι τον έχεις εντυπωσιάσει.”

Ο Ορέστης και η Αριάδνη ήδη γίνει φίλοι, αλλά η σχέση τους είναι ακόμα σε φιλικό στάδιο. Είναι ακόμα αβέβαιο αν αυτή η φιλία θα εξελιχθεί σε πιο δεσμό. Ας περιμένουμε να δούμε.