Έρωτας φυγάς: Εφιαλτικές ώρες αναμένεται να ζήσει η Αλεξάνδρα στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς «Έρωτας φυγάς», καθώς πέρα από το ότι θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, θα κινδυνεύσει θανάσιμα η ζωή της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Εφιαλτικές ώρες

Έπειτα από την απόπειρα να σκοτώσει τον Ιάσονα, οδηγείται στις φυλακές, όμως εκείνος θα την ελευθερώσει, τουλάχιστον μέχρι την δίκη της και θα την κάνει και πάλι υπηρέτριά του.

Η Αλεξάνδρα μη έχοντας άλλη επιλογή θα δεχτεί, όμως η μοίρα τις επιφυλάσσει κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, η Ευγενία σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια της να κρατήσει τον Μάρκο στο πλευρό της, αποφασίζει να βγάλει από τη μέση την Αλεξάνδρα μια για πάντα. Έτσι, της ζητάει να συναντηθούν στο δάσος.

Εκεί, την απειλεί με όπλο κι εκείνη προσπαθεί να την καλοπιάσει και να την ηρεμήσει. Μόνο που το όπλο εκπυρσοκροτεί και η Αλεξάνδρα τραυματίζεται, πέφτει κάτω και αιμορραγεί.

Οι εργάτες ακούγοντας τον εκκωφαντικό ήχο του πυροβολισμού, σπεύδουν να δουν τι συνέβη και την βρίσκουν πεσμένη κάτω μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ η Νότα που είδε όλη τη σκηνή, φροντίζει να απομακρύνει την Ευγενία και την ξορκίζει να μην μιλήσει σε κανέναν για ότι έγινε…