Έρωτας φυγάς: Εφιαλτικές ώρες να ζήι η Αλεξάνδρα στον δεύτερο κύκλο της ς «Έρωτας φυγάς», καθώς πέρα από το ότι θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, θα κινδυνεύσει θανάσιμα η ζωή της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Εφιαλτικές ώρες

Έπειτα από την να σκοτώσει τον Ιάσονα, οδηγείται στις φυλακές, εκείνος θα την ελευθερώσει, τουλάχιστον μέχρι την δίκη της και θα την κάνει και πάλι υπηρέτριά του.

Η Αλεξάνδρα μη έχοντας άλλη επιλογή θα δεχτεί, όμως η μοίρα τις επιφυλάσσει κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, η Ευγενία σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια της να τον Μάρκο στο πλευρό της, αποφασίζει να από τη μέση την Αλεξάνδρα μια για . Έτσι, της ζητάει να συναντηθούν στο δάσος.

Εκεί, την απειλεί με όπλο κι εκείνη προσπαθεί να την καλοπιάσει και να την ηρεμήσει. Μόνο που το όπλο εκπυρσοκροτεί και η Αλεξάνδρα τραυματίζεται, πέφτει κάτω και αιμορραγεί.

Οι εργάτες ακούγοντας τον εκκωφαντικό ήχο του πυροβολισμού, σπεύδουν να δουν τι συνέβη και την βρίσκουν πεσμένη κάτω μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ η Νότα που είδε όλη τη , φροντίζει να απομακρύνει την Ευγενία και την ξορκίζει να μην μιλήσει σε κανέναν για ότι έγινε…