Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο γοητευτικός κοσμογυρισμένος Σίμος Πολύζος, ανιψιός της Όλγας, έρχεται στην Ελλάδα με τους θετούς γονείς του, Δωροθέα και Χρήστο με σχέδια που θα αλλάξουν την δική του ζωή αλλά και όλων όσων είναι γύρω του… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: η καρδιά της Μιράντας ραγίζει…

Καταφέρνει να εισβάλει στον «Παράδεισο» και ο Ντίνος αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια νέα πραγματικότητα…Οι δύο άντρες πρέπει να βάλουν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους -που δεν είναι και λίγες…- για το καλό της επιχείρησης.

Τις περισσότερες υποχωρήσεις πρέπει να τις κάνει ο Ντίνος κι αυτό μάλλον δεν θα του αρέσει καθόλου. Ωστόσο, πρέπει να κάνει υπομονή, καθώς ξέρει ότι μόνος του δεν θα καταφέρει να ξανά στήσει τον «Παράδεισο».

Γνωρίζει ότι στην κατάσταση που βρίσκεται δεν χωράνε εγωισμοί, καθώς όλα θα τιναχτούν στον αέρα και πίσω του υπάρχουν πολλές οικογένειες που ζουν από το κατάστημα του…

Στο μεταξύ, ο Σίμος θα δείξει από την πρώτη κιόλας στιγμή το ενδιαφέρον του για την Αμαλία. Το γεγονός ότι ήταν παντρεμένη με τον ξάδελφό του, τον Πάρη, δεν τον πτοεί και την φλερτάρει ανοιχτά, ενισχύοντας έτσι την αντιπάθεια του Ντίνου.

Παντρεμένος πλέον με την Μιράντα, ο Ντίνος δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι ζηλεύει και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι δεν θέλει να δει την Αμαλία να ξανά πληγώνεται, αφού θεωρεί ότι ο Σίμος είναι διπρόσωπος.

Το πρόβλημα όμως είναι, ότι η Μιράντα βλέποντας το ενδιαφέρον του συζύγου της για την πρώην σύντροφο του, η καρδιά της ραγίζει…