Η Δανή δείχνει και πάλι ν αδίστακτη πλευρά της

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Δαμιανή σχεδιάζει να τον Αντρέι, δείχνοντας για άλλη μία την αμείλικτη πλευρά της σειρά «Η Μάγισσα».

Η ατμόσφαιρα στον Πύργο των Λασκαραίων είναι τεταμένη μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο και ειδικά μετά μια νέα πληροφορία για τον δολοφόνο του βρέφους, που να προκαλέσει δραματικές εξελίξεις.

Ο Κοσμάς Βρώτσος προσεγγίζει σιγά σιγά την αλήθεια γύρω από τη δολοφονία, καθώς φτάνει στα ίχνη της βοηθού της Πολυξένης. Οι υποψίες συγκλίνουν προς την Δαμιανή, όπως δείχνουν οι απολογίες των εκτελεστών του εγκλήματος που διεξάγουν ο ίδιος και ο Αντρέι.

Από εδώ και πέρα, αναμένονται μόνο απος για τον ισχυρισμό αυτό. Ο Αντρέι πρέπει να είναι προσεκτικός, αφού οποιοδήποτε λάθος του μπορεί να τον εκθέσει απέναντι στην οικογένεια. Η Δαμιανή τον απειλεί και σχεδιάζει τον τρόπο που θα τον σκοτώσει, γνωρίζοντας ότι ξέρει την αλήθεια.

Ακόμη όμως, η Δαμιανή δεν θα τιμωρηθεί και θα συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά μέχρι την τελευταία στιγμή, χωρίς να ξέρουμε ακόμη ποιο θα είναι το τέλος της. Εκείνη που θα δεχτεί την τιμωρία της για την δολοφονία του βρέφους είναι η Πολυξένη και μάλιστα με τον πιο αυστηρό τρόπο.