Στα επόμε επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι”, η Αγγελική βιώνει μια και δυσάρεστη εξέλιξη, η οποία αναζωπυρώνει τραυματικές μνήμες από το παρελθόν της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξ της σειράς του Ant1 Παγιδευμένοι

Αισθανόμενη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της δουλειάς της, μοιράζεται τις ανησυχίες της με την Άννα, η οποία την τρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης. Η Αγγελική τελικά διαπιστώνει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Σταύρου.

Αν και αυτή η είδηση θα έπρεπε να τη γεμίσει με χαρά, ειδικά αφού νη και ο Σταύρος έχουν τα εμ που προκάλεσε ο Αλέκος Χατζής στη σχέση τους, η Αγγελική αισθάνεται πόνο και φόβο.

Η εισαγγελέας Ρούσσου, επηρεασμένη από το τραυματικό παρελθόν της, αποφασίζει να κρατήσει την εγκυμοσύνη κρυφή από τον Σταύρο, παρά το γεγονός ότι σύντομα ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Αποκαλύπτει στην Άννα το σκληρό παρελθόν της, όπου έχασε το παιδί που περίμενε αμέσως μετά τον φρικτό φόνο του συζύγου της. Τώρα, η Αγγελική φοβάται ότι θα ζήσει μια παρόμοια τραγωδία και σκέφτεται σοβαρά τη διακοπή της εγκυμοσύνης της.

Οταν αναφέρει, λοιπόν, την επιθυμία της στην Άννα, εκείνη προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, δίνοντάς της κουράγιο και να την πείσει ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά.