Παγιδευμένοι: Κι ενώ μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν είχαμε ενημερωθεί ότι ο Δημήτρης θα και θα εμφανίζεται στους «Παγιδευμένους» μόνο μέσα από αναμνήσεις, ευτυχώς αυτό άλλαξε και φαίνεται πως όλα αυτά ήταν καλοστημένο σχέδιο του ίδιου για να σώσει τον εαυτό του και τους αγαπημένους του ανθρώπους… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Η Άννα αρνείται να κρατήσει το παιδί που περιμένει

Παρόλα αυτά, ο μόνος που γνωρίζει για αυτό το ριψοκίνδυνο σχέδιο είναι ο Αντρέας. Η Άννα δεν έχει για τα σχέδια του Δημήτρη. Αυτή η έλλειψη πληροφοριών την θέτει σε δύσκολη θέση. Όχι μόνο θα βθεί χωρίς το άλλο της μισό από τη μία μέρα άλλη, αλλά θα κατηγορηθεί από τον Αντρέα για τη δολοφονία του.

Και σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά, η Άννα μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Αυτό είναι ένα ακόμη βάρος που πρέπει να φέρει. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα spoilers, στο επεισόδιο κατά το οποίο η Άννα θα μάθει ότι είναι έγκυος, ο Δημήτρης θα επιστρέψει στη της. Εκείνη που θα τον ξαναδεί θα πέσει στην αγκαλιά του, ξεσπώντας σε κλάματα.

Αυτός όμως διαρκεί μέχρι να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί πραγματικά. Μόλις ο Δημήτρης της αποκαλύψει την αλήθεια, η Άννα θα προσπαθήσει να τον κατανοήσει και να μπει στη θέση του, αλλά δυστυχώς δε θα τα καταφέρει. ν μπορεί να του συγχωρέσει το γεγονός ότι την κράτησε εκτός από αυτό που σχεδίασε και την έκανε να οφέρει.

Έτσι θα αποφασίσει να απομακρυνθεί από τον Αντρέα και από τον Δημήτρη, ενώ θα σκεφτεί πολύ να μην κρατήσει το παιδί. Θα καταφέρει άραγε ο Δημήτρης να την ξανά κερδίσει;