Ευγενία και Άρτεμης πιάνονται μαλλί με μαλλί σ υς του νοσοκομείου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», έρχονται νέες εντάσεις η Άρτεμις φτάνει στη Μεσσήνη και συγκρούεται με την Ευγενία.

Διψώντας εκδίκηση εναντίον του Δεμερτζή και αποφασισμένη να τιμωρήσει και την , την μητέρα της, η Άρτεμις σχεδιάζει μια πανούργα στρατηγική για να μαγνητίσει και να παγιδεύσει τον Ιάσονα.

Όπως πληροφορηθήκαμε από το περιοδικό My Tv, η Άρτεμις θα ξεκινήσει να εργάζεται στο ίδιο νοσοκομείο με την Ευγενία. Άρτεμις και Ευγενία δεν θα βρουν κοινό έδαφος από την αρχή και κάθε μία θα προσπαθήσει να δυσκολέψει τη ζωή της άλλης.

Τα πολλά και έντονα επεισόδια ς μεταξύ των γυναικών θα προβληματίσουν όλο το προσωπικό του νοσοκομείου. Η διοίκηση του νοσοκομείου μάλι θα ανησυχήσει για την συνέχιση αυτής της κατάστασης μεταξύ Άρτεμις και Ευγενίας.

Ο Φάνης θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ηρεμία και να ισορροπήσει τα πνεύματα μεταξύ των δύο γιατρών, ωστόσο οι εκρηκτικοί χαρακτήρες της Άρτεμης και της Ευγενίας δεν θα σταματήσουν να προκαλούν ένταση και συγκρούσεις στον «Έρωτα Φυγά».