κι αρκετό ιρό η ΑΕΚ… ψαχνόταν για να «ξεφορτωθεί» τον Εμανουέλ Ινσούα και τελικά βρήκε τη λύση.

Η διοίκηση φέρεται να σε συμφωνία με την Αλδοσίβι για το δανεισμό του έμρου αριστερού μπακ με το σύλλογο της Αργεντινής να διατηρεί την οψιόν της αγοράς του παίκτη.

Ο Ινσούα φαίνεται μετρά… ώρες για να σταματήσει την καριέρα του στην . Το καλοκαίρι του 2020 αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό με προορισμό την ΑΕΚ, ωστόσο, δεν κατάφερε στο μικρό αυτό διάστημα να κάνει τη διαφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας, με την παρουσία του να κρίνεται άκρως προβληματική.

Πλέον, όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θ' αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση. Ήδη έχει ενημερωθεί εδώ και μέρες από τους ανθρώπους του αθηναϊκού συλυ πως δεν υπολογίζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ και πως θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τελικά, βρέθηκε η Αλδοσίβι που έδειξε για την απόκτησή του και με αυτό τον τρόπο διευκολύνθηκε το της διοίκησης της ΑΕΚ για τον 29χρονο παίκτη.

Οι δύο ομάδες φέρεται να έχουν συμφωνήσει σε όλα για το δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στο 24ωρο, ούτως ώστε ο Αργεντινός να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του.