Εδώ κι αρκετό καιρό η ΑΕΚ… ψαχνόταν για να «ξεφορτωθεί» τον Εμανουέλ Ινσούα και τελικά βρήκε τη λύση.

Η διοίκηση φέρεται να έφτασε σε συμφωνία με την Αλδοσίβι για το δανεισμό του έμπειρου αριστερού μπακ με το σύλλογο της Αργεντινής να διατηρεί την οψιόν της αγοράς του παίκτη.

Ο Ινσούα φαίνεται ότι μετρά… ώρες για να σταματήσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 2020 αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό με προορισμό την ΑΕΚ, ωστόσο, δεν κατάφερε στο μικρό αυτό διάστημα να κάνει τη διαφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας, με την παρουσία του να κρίνεται άκρως προβληματική.

Πλέον, όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θ’ αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση. Ήδη έχει ενημερωθεί εδώ και μέρες από τους ανθρώπους του αθηναϊκού συλλόγου πως δεν υπολογίζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ και πως θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τελικά, βρέθηκε η Αλδοσίβι που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του και με αυτό τον τρόπο διευκολύνθηκε το έργο της διοίκησης της ΑΕΚ για τον 29χρονο παίκτη.

Οι δύο ομάδες φέρεται να έχουν συμφωνήσει σε όλα για το δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στο επόμενο 24ωρο, ούτως ώστε ο Αργεντινός να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του.