Ψυχοκόρες – Επεισόδια 13-14-15-16

Ο Σώτος φροντίζει τη Δεσποινιώ ενώ η Μαρί προσπαθεί να την προειδοποιήσει για τον Τάσο…. Μία συγκλονιστική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ηθοποιοί: Δήμητρα Ματσούκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Ζιάκας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Γιούλικα Σκαφιδά, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Οδυσσέας Πετράκης, Μαρίνα Ασλάνογλου, Χρήστος Μαλάκης κ.α.

Επεισόδιο 13
Μάγια και Ερμής χρησιμοποιούν τη Βασιλική για τους σκοπούς τους. Η Νέλλα βρίσκει το του Τάσου και τιμωρεί τη Μαρίκα. Η Ευανθία επισκέπτεται την Αλμπίνα για να μάθει τα μελλούμενα. Η Νέλλα παραδίδει την Όλγα στον αδερφό της.

Επεισόδιο 14
Όλοι είναι σοκαρισμένοι από τον χαμό της Όλγας. Το προσωπικό της οικίας Αρδίτη τη Βασιλική κι ο Παύλος πάνω της. Η Μάγια κάνει πολιτικές κινήσεις από τον πατέρα της. Η Ευανθία καταλαβαίνει πως η Φρόσω αρέσει στον Μέλιο.

Επεισόδιο 15
Η Μαρίκα για τη Δεσποινιώ, ενώ η Νέλλα τη ζηλεύει γιατί φαίνεται πως αρέσει στον Τάσο. Ο Κοσμάς προσπαθεί να λύσει το θέμα των εργατών. Η Ευανθία στον κινηματογράφο τον Μέλιο και τη Φρόσω. Η Βασιλική έρχεται πιο κοντά με τον Παύλο.

Επεισόδιο 16
Ο Σώτος φροντίζει τη Δεσποινιώ ενώ η Μαρίκα προσπαθεί να την προειδοποιήσει για τον Τάσο. Στο Εργατικό Κέντρο ξεσπά φασαρία κι ο Παύλος με τη Βασιλική τρ να σωθούν. Ο Μέλιος κάνει μια πρόταση στη Φρόσω. Η ζωή του Κοσμά στο εργοστάσιο κινδυνεύει.