Το προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα ζητά επίμονα από τον τον Στασινόπουλο να εξιχνιάσει την υπόθεση του φόνου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα το δίλημμα του

Η Κυριακούλα ζητά επίμονα από τον τον Στασινόπουλο, που συνεχίζει να αναζητά το όπλο του εγκλήματος, να εξιχνιάσει την υπόθεση του φόνου, και του ζητά να απελευθερώσει τον Στράτο. «Αφού δεν βρίσκεις στοιχεία εναντίον του γιατί τον κρατάς;», τον ρωτάει ξανά και ξανά.

Ταυτόχρονα, ο Γρηγόρης αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα το δίλημμα του, ότι ο πατέρας έχει σχέση με τον φόνο και αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει, ενώ η Βαγγελίτσα λέει στον πατέρα της ποιος πρόδωσε την σχέση μεταξύ της Ιουλίας και του Γρηγόρη στον Ρήγα.
«Η Φιλιώ πατέρα. Αυτή το έκανε. Το άκουσα που το έλεγε στη μάνα», του αποκαλύπτει.

Από την πλευρά του, ο Κωστής Στασινόπουλος επιχειρεί να ανατρέψει την όλη κατάσταση και να δώσει μια νέα κατεύθυνση στην υπόθεση. Αντίστοιχα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να σώσει τον αδελφό της, αποκαλύπτοντας στον Δημητρό το μυστικό που τον κατακρίνει. Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης μαθαίνει από τη μητέρα του ότι ο Προβιός είχε στείλει προξενιό στην Ιουλία και σπεύδει στο νοσοκομείο για να μάθει τι θα συμβεί.

«Για μένα υπάρχεις μόνο εσύ. Το προξενιό που μου έστειλε ο Γιωργίκης μου είναι εντελώς αδιάφορο. Δεν πρόκειται να το δεχτώ. Εγώ εσένα αγαπώ και παραμένω ερωτευμένη μαζί σου», του ξεκαθαρίζει η Ιουλία. Την ίδια ώρα, ο Στασινόπουλος αντιμετωπίζει πίεση από διάφορες πλευρές για να αφήσει ελεύθερο τον Στράτο. Αντί όμως να κάνει αυτό που του ζητάνε, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, αποφασίζει να συλλάβει τον Ζαφείρη, τον επιστάτη του Στράτου, με την ελπίδα ότι θα ομολογήσει ότι ο Στράτος είναι ο δολοφόνος.