ΕΛΙΦ 8/3/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 793

Η Λεμάν συνανατάει τον Βεϊσέλ και του λέει πως ένας ενοικιαστής την απείλησε. Του ζητάει να κάνει εκείνος το ίδιο αλλά εκείνος δεν δέχεται να παίξει αυτό το ρόλο. Η Ράνα δεν απαντάει στις κλήσεις του Ταρίκ και αυτή η συμπεριφορά τoν τρελαίνει. Η Φιλίζ τον ενημερώνει πως η Ράνα έχει πάρει άδεια. Ο Ταρίκ βγαίνει έξαλλος από το γραφείο του και ο Κερέμ τον βλέπει και του θυμίζει πως σε λίγες ώρες έχουν μια πολύ σημαντική συνάντηση. Ο Ταρίκ το είχε ξεχάσει και τώρα ξέρει πως πρέπει να μείνει στην εταιρία.

Η Χουμεϊρά κάνει γιόγκα αλλά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας συνεχώς επεμβαίνουν. Νιώθει πως θέλει να κάνει προπόνηση κάπου που να είναι μόνη της. Καλεί τη Ράνα και εκείνη την καλεί σπίτι της να προπονηθούν μαζί. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα και προπονούνται μαζί ενώ η Ράνα της προσφέρει έναν χυμό. Ο Ταρίκ έχει χάσει το στυλό με το όνομά του χαραγμένο, δώρο της Χουμεϊρά.

Ξέρει πως αν δεν το βρει η γυναίκα του θα το κάνει μεγάλο θέμα. Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Ράνα ενώ βρίσκεται με τη Χουμεϊρά. Πηγαίνει σε άλλο δωμάτιο για να μιλήσει. Ο Ταρίκ την επικρίνει για τη συμπεριφορά της αλλά εκείνη του λέει πως έχει ανάγκη να ξεκουραστεί και κλείνει το τηλέφωνο. Η Χουμεϊρά είναι μόνη της στο σαλόνι της Ράνα και πολύ κοντά στο στυλό του Ταρίκ, ο οποίος το έχει ξεχάσει εκεί.

Η Ράνα επιστρέφει στο σαλόνι και συζητώντας με τη Χουμεϊρά της λέει πως δεν θα ήθελε ο Ταρίκ να μάθει ότι κάνουν μαζί γιόγκα γιατί είναι υπάλληλος του και ίσως να μην αρέσει στον Ταρίκ το ότι οι δυο τους κάνουν παρέα. Ο Οσμάν, ο ενοικιαστής της Λεμάν, τη βλέπει στο δρόμο και την απειλεί ξανά. Η Λεμάν τρομοκρατημένη τρέχει να επιστρέψει σπίτι της. Η Τουλάι τη βλέπει και την παίρνει στο μαγαζί για να ηρεμήσει…