Και η Ειρήνη και ο πατέρας της, ο , έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τα σκοτάδια που κρύβονται στην ψυχή του Ιπποκράτη. Παρ' όλα αυτά, η Ειρήνη θα δεχτεί να τον παντρευτεί. Όταν της έκανε πρόταση γάμου, με τις ευλογίες φυσικά του γιου του Ορφέα, εκείνη εξεπλάγη, και στο παρελθόν ποτέ δεν έτυχε να της δείξει τα συναισθήματά του. Έτσι, για να κερδίσει , του ζήτησε λίγο να το σκεφτεί.

Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Ο Ιπποκράτης αρχίσει να νιώθει αγάπη για την Ειρήνη, την νεαρή που έσωσε τον κίνδυνο στο “Φοίνιξ”. Ενώ αυτή αρχίζει να καταλαβαίνει τα συναισθήματά του, τάζει αν να δεχτεί την πρόταση γάμου που της έκανε.

Η συμβουλή του πατέρα της όμως είναι καθοριστική. “Κόρη μου, αξίζεις κάθε ευτυχία, και μπορεί ο Ιπποκράτης να είναι ο άντρας που θα σου την προσφέρει. Πιστεύω πως αυτός ο άνθρωπος κρύβει , αλλά δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάτι που θα σε θέσει σε κίνδυνο. Και εγώ αισθάνομαι ασφάλεια όταν είσαι μαζί του. Ίσως πρέπει να σκεφτείς σοβαρά την πρότασή του”, της λέει.

Έτσι, η Ειρήνη, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, αποφασίζει να δεχτεί τον γάμο, φέρνοντας χαρά στην του Ιπποκράτη, ενώ αγνοεί ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο άντρας θα παρακολουθεί κάθε της κίνηση.