Ο Αντρέι καταφέρνει να σώσει τη Θεοφανώ από τη μανία των κατοίκων της Μάνης… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΥΡΓΟ
Η Δαμιανή, με σκοπό να απομακρύνει τη Θεοφανώ από τον πύργο και βλέποντας τον Μάρκο αποφασισμένο να το κάνει ακόμα και παρά τον αντίθετο χειρισμό του κόσμου, επιδιώκει να βάλει λόγια στον Μιχαήλ σχετικά με τον γιο του.

Ο Μιχαήλ, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, αρχίζει να αξιολογεί καλύτερα την κατάσταση και αποφασίζει να ζητήσει πίσω την ηγεσία της οικογένειας. Ωστόσο, ο Μάρκος αρνείται και τότε ξεσπά μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον πατέρα και τον γιο, με τον πύργο να διχάζεται σε δύο στρατόπεδα.

ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ
Ο Αντρέι καταφέρνει να σώσει τη Θεοφανώ από τη μανία των κατοίκων της Μάνης, κυρίως των Τριβολαίων, οι οποίοι τη θεωρούν “μάγισσα”. Επιστρέφει την Θεοφανώ στον πύργο, όπου ο Μάρκος, αν και χαίρεται γι’ αυτήν, νιώθει ξανά ζήλια για την φιλική σχέση της με τον Ρώσο. Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Αντρέι και η Θεοφανώ αρχίζουν να πλησιάζουν ο ένας τον άλλον και ανοίγουν τις καρδιές τους.

Η κοπέλα, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, αρχίζει να νιώθει ασφαλής δίπλα του, καθώς έχει ήδη πληγωθεί από τον Μάρκο, και η πίκρα έχει κατακλύσει την ψυχή της. Σύντομα, αρχίζει να βλέπει τον Αντρέι με διαφορετικό μάτι, και απρόσμενα μεταξύ τους ξεκινά ένας μεγάλος έρωτας.