: Η Θοδώρα κάποια στιγμή επιστρέφει στην Άνω Ποριά, αλλά η απόφαση της σχετικά με την σχέση της με Γιώργο παραμένει αμετάβλητη. Αν και τον βλέπει να δυσκολεύεται, δεν θέλει να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία…. Διαβάστε ι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Το αναπόφευκτο συμβαίνει

Στο μεταξύ, η αυξημένη επαφή του Γιώργου με τη Στέλλα Καμαριωτάκη, λόγω επαγγελματικών υποθέσεων, φαίνεται να φέρνει θετικά αποτελέσματα. Τον επισκέπτεται συχνά στο γραφείο του, ενώ και ο Γιώργος τη συναντά αρκετές φορές, κυρίως στο οινοποιείο του Παύλου, όπου πλέον ο πατέρας της εργάζεται.

Η δικηγόρος, αν και δεν το αντιλαμβάνεται, αρχίζει να κοντά στον Γιώργο. Το αναπόφευκτο συμβαίνει, και αναπτύσσεται μια όμορφη σχέση που δεν θα διαφεύγει την προσοχή καν. Παρόλα αυτά, ο Γιώργος και η Στέλλα χρειάζονται χρόνο α να συνειδητοποιήσουν πόσο αναγκαίος είναι ο ένας στη ζωή του άλλου. Σύντομα αποφασίζουν να γίνουν , και η σχέση τους γίνεται επίσημη. Και τότε, ανακαλύπτουν πόσο απρόβλεπτη είναι η ζωή.

«Η πραγματική ευτυχία είναι εκεί που δεν την αναζητούμε, δίπλα μας» συμπεραίνει ο Γιώργος. «Και αν κάποιος μου έλεγε ότι θα ερωτευτούμε τόσο πολύ, θα τον θεωρούσα τρελό. Αλλά αυτά είναι τα ωραία της ζωής», προσθέτει η Στέλλα. Ο Τάσος, πατέρας της Θοδώρας, χαίρεται ιδιαίτερα για την ευτυχία της κόρης του, καθώς επιτέλους την βλέπει χαρούμενη, μετά από πολύ καιρό. Αν και ο Γιώργος συζητά για το μέλλον της σχέσης τους με τη Στέλλα, εκείνη, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, προτιμά να μην βιαστεί, προκειμένου να αποφύγει τα λάθη του .