“Ό,τι κι αν συμβεί, η συνεχίζεται,” αναφέρει ο σοφός λαός, και οι επιζώντες από το ναυάγιο αρχίζουν να ανακτούν τη ζωή στα χέρια τους. Καθώς ο χρόνος περνά, μοιραία ερωτεύονται…

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξ στη Το Ναυάγιο.

Γιώργης Αλίκη
Ο αστος δημοσιογράφος, προς το παρόν, κρατά κρυφή τη θλίψη αισθάνεται για την Ασημίνα. Κανείς δεν για κρυφό τους δεσμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, στο δεύτερο μισό της σεζόν, όλα θα αλλάξουν στη ζωή του. Η Αλίκη θα του προσφέρει πλήρως την καρδιά της. Όμως, όταν εκείνος ότι η νέα γραμματέας της εφημερίδας είχε στενή σχέση με τον Μιλτιάδη Παντελίδη, θα δια την ηρεμία του.

Θα επιθυμήσει να τη διώξει από τη δουλειά και από τη ζωή του. Ωστόσο, αυτή θα αγωνιστεί σθεναρά και, , θα καταφέρει να τον κατακτήσει.

Άγγελος-Βάσω
Εκείνος ερωτεύτηκε την κοπέλα από τα σχολικά χρόνια, χωρίς ωστόσο να της έ αποκαλύψει ποτέ τα αισθήματά του. Εκείνη, ακολουθώντας τις συμβουλές του πατέρα της, προσπαθούσε να βρει έναν κατάλληλο και πλούσιο νέο για να την παντρέψει.

Ωστόσο, από τη στιγμή που συναντήθηκαν ξανά στην αυλή, όλα άλλαξαν. Οι δύο νέοι γρήγορα, με τη βοήθεια του Μάκη και της Λίνας, ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο παρά τις αντιρρήσεις του αυστηρού Δημήτρη Γιαννακάκη.

Στη ζωή της, όμως, επιχείρησε να επανέλθει και ο Ζήσης. Αυτή, όμως, έχει λάβει μόνιμα τις αποφάσεις της.