Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Μαρήλια μιλάει στον Άρη για την παράξενη συμπεριφορά του Άλκη και την παράλογη ανησυχία του γι΄ αυτήν κι ο Άρης αναρωτιέται, αν αυτό έχει σχέση με το μπλέξιμο, που είχε ο Δώρος με την διακίνηση κοκαϊνης και τον Ηλία. … Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 47-48

Ο Θέμης κοιτάει ταραγμένος το γράμμα της Εύας, που του έγραφε ότι έκανε κάτι τρομερό, μη μπορώντας να πιστέψει ότι υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να σκότωσε αυτή τον Νικήτα, όταν έρχεται η Χριστίνα απ΄ έξω, που του λέει πως αποφάσισε να φύγει για την Αθήνα. Ο Θέμης της ζητάει να του δώσει λίγο χρόνο να κάνει κάτι, που έπρεπε να είχε κάνει καιρό τώρα και μετά της υπόσχεται πως θα φύγουν μαζί.

Η Έλενα επιτίθεται στη Σοφία και την κατηγορεί ότι φοβάται να τη βοηθήσει για να καταδώσουν μαζί τον Χριστόφορο στην αστυνομία. Απ΄ την ακραία συμπεριφορά της, η Σοφία αρχίζει να υποψιάζεται ότι η Έλενα μπορεί να μην είναι στα καλά της.

Ο Άλκης βλέπει πολύ ταραγμένος τον Φάνη, που πήγε στο τμήμα να καταθέσει. Ακούει την κατάθεση που δίνει στον Στέφανο, αλλά, θέλοντας να βάλει τέλος στην αγωνία του, κάνει μια ακραία κίνηση.

Η Ειρήνη, που έχει δει το Φάνη στο τμήμα, πάει στον Χριστόφορο και τα βάζει μαζί του, που έστειλε τον συνεργάτη να δώσει ψεύτικη κατάθεση για να βοηθήσει τον Φίλιππο ν΄ απαλλαγεί.

Η Μαρήλια μιλάει στον Άρη για την παράξενη συμπεριφορά του Άλκη και την παράλογη ανησυχία του γι΄ αυτήν κι ο Άρης αναρωτιέται, αν αυτό έχει σχέση με το μπλέξιμο, που είχε ο Δώρος με την διακίνηση κοκαϊνης και τον Ηλία.

Ο Θέμης δεν έχει εμφανιστεί στο τμήμα να δώσει κατάθεση για την αυτοκτονία του Δώρου. Ο Στέφανος του τηλεφωνεί, αλλά, ο Θέμης δεν απαντάει, παρά εμφανίζεται στο τμήμα και μια αναπάντεχη καταγγελία, που τους αφήνει όλους άναυδους.

Ο Θέμης πάει στο τμήμα και αποκαλύπτει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος Βασιλείου. Ο Άλκης, που του παίρνει κατάθεση, τον ρωτάει, γιατί δεν πήγε να το πει νωρίτερα, αφού το ήξερε εδώ και καιρό.

Ο Στέφανος, που παρακολουθεί την κατάθεση, είναι πολύ ανήσυχος για την εξέλιξη, αφού ήξερε κι ο ίδιος ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος.

Ο Παύλος πάει στο ραντεβού με τον Χριστόφορο, που κανόνισε ο Μάρκος σε σχέση με την ανέγερση του ξενοδοχείου. Ο Χριστόφορος γυρνάει την κουβέντα στον Γρηγόρη, τον δίδυμο αδερφό του και τη σχέση του Γρηγόρη με την Κρίστια για να τσεκάρει την αντίδραση του Παύλου.

Παράλληλα, η Κρίστια λέει στο Μάρκο για την ξαφνική εμφάνιση του Δημήτρη, του φίλου του Παύλου απ΄ το σχολείο και την παράξενη αντίδραση του Παύλου, όταν τον είδε στο καφέ. Αποφασίζει να ψάξει τον Δημήτρη για να μάθει περισσότερα για τη σχέση τους με τον Παύλο στο παρελθόν.

Η Σοφία λέει στην Ειρήνη για την περίεργη συμπεριφορά της Έλενας, που ήταν επιθετική μαζί της και την παρακαλεί να μείνει μακριά της, ενώ παράλληλα, περιμένει μια έκπληξη τον Χριστόφορο, ενώ είναι έτοιμος να φύγει απ΄ την εταιρία…