Ο Βύρωνας εμφανίζεται σν Παράδεισο ψάχνοντας αφορμή να φλερτάρει τη Ζαχαρούλα… Spoiler από τα επόμα επεισόδια τ ς του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών. Το επεισόδιο 28 που θα προβληθεί την Τετάρτη 1/11. Το pythia.gr έχει όλα τα επεισόδια και όλες τις εξελίξεις του 2ου κύκλου της σειράς.

Ο Παράδεισος των κυριών Επεισόδια 28

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Σωτήρης κι ο ς επισκέπτονται το γραφείο του Σαρηγιάννη ο οποίος εκείνη την ώρα με κάποιον που δεν πρέπει να βρει εκεί η αστυνομία… Ο Αποστόλης κρύβεται έξω από το σπίτι της Όλγας με επικίνδυνες διαθέσεις.

Ο Παράδεισος των κυριών 1/11 Επεισόδιο 28

Η Σύρμω έχει τύψεις για το ψέμα που είπε στον Μεμά και του τηλεφωνεί να μην ανησυχεί. Ο Βύρωνας εμφανίζεται στον Παράδεισο ψάχνοντας αφορμή να φλερτάρει τη Ζαχαρούλα.

Η Τζένη που έχει άλλα σχέδια για τη μέλλουσα κουνιάδα της προσπαθεί να τους εμποδίσει. Ο Σίμος ζει τον απόλυτο , βλέπει τον Αποστόλη ζωντανό και ζητά από τον Ρένο να τελειώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση. Στην διάρκεια της κατάθεσης της Βικτώριας στην αστυνομία για την παρουσία του Χρήστου στο αποκαλύπτεται ότι ο Σωτήρης έδωσε απόρρητες υπηρεσιακές πληροφορίες στην Όλγα.

Ο Σωτήρης αναλαμβάνει τις ευθύνες του και υποβάλει την παραίτηση του. Ο Χριστόφορος ενοχλημένος και θορυβημένος από τα καμώματα της ς προτείνει στη Ματούλα να της νοικιάσει ένα σπίτι και να μείνει εκεί με την κόρη της.

Μόλις το μαθαίνει η Αμαλία θυμώνει με τον πατέρα της και δεν το δέχεται. Και η έκρυθμη κατάσταση που δημιουργείται θα έπρεπε να συνετίσει τη Στέλλα, λίγες ώρες μετά αποδεικνύεται ότι το θράσος της δεν έχει όρια.