Η παρουσία της Ιουλίας στο σπίτι αλλά τις ισορροπίες, καθώς μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Γιωργίκη και του γιου του, του Χρήστου, ο οποίος την συμπαθεί ιδιαίτερα. Η Στεφανία και η επιδεικνύουν εχθρική συμπεριφορά προς την Ιουλία, αλλά είνη υπομένει όλες τις δυσκολίες και που της ανατίθενται.

Η Ιουλία σύντομα αντιλαμβάνεται ότι ο σύζυγός της έχει ένα σκοτεινό και βίαιο , που, σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, αρχίζει να εκδηλώνεται με ξεσπάσματα οξυθυμίας προς την ίδια, τον γιο του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της ς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

η αλλαγή συμπεριφοράς του την προβληματίζει, καθώς μέχρι τότε τον είχε αντιληφθεί ως έναν ήρεμο και δοτικό άνθρωπο. Οι ξαφνικές εκρήξεις οργής και του συζύγου της την ανησυχούν βαθιά, καθώς ένα πρόσωπο που δεν είχε δει προηγουμένως.

Η Ιουλία, η πρόσφατα παντρεύτηκε τον Γιωργίκη, βιώνει μια ζωή γεμάτη αλλαγές και δυσκολίες στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς “Το προξενιό της Ιουλίας” στο κανάλι ALPHA. Η ζωή της παίρνει μια κατακόρυφη τροπή όταν παντρεύεται τον Γιωργίκη, παρατηρώντας όμως σύντομα το πραγματικό και σκοτεινό πρόσωπό του.