Ο γιατρός:Στο νοσοκομείο φτάνει η αδελφή του Μιχάλη, η Στέλλα και ο Ανδρέας θέλοντας να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβει, της καλεί λιποθυμικό επεισόδιο. Αυτό το συμβάν, φυσικά, προκαλεί οργή του Μιχάλη, με αποτέλεσμα ο γιατρός να απομακρυνθεί από το νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, ο ς και η Εύα αναλαμβάνουν έναν ασθενή με άνοια.

Ο καιρός περνάει, και ο Ανδρέας τρομάζει, καθώς αντιλαμβάνεται ότι ξεχνάει ολοένα και περισσότερα γεγονότα της ζωής του, ακόμα κι αυτά που συνέβησαν 15 χρόνια. Κατανοώντας την τητα της κατάστασης, αποφασίζει να διακόψει τη φαρμακευτική θεραπεία που ακολουθεί.

Εν τω μεταξύ, στο νοσοκομείο φτάνει η αδελφή του Μιχάλη, η Στέλλα, της οποίας την ύπαρξή κρατούσε κρυφή από όλους. Ο Μιχάλης είναι δίδυμος αδελφός της, αλλά η Στέλλα έχει σύνδρομο Down, κι έτσι εκείνος την προστατεύει σαν μικρό .

Όταν ο Ανδρέας για τη νοση της Στέλλας, προσπαθεί να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβει από όλους, και αυτό οδηγεί σε ένα λιποθυμικό επεισόδιο της κοπέλας. Η αντίδραση του Μιχάλη είναι έντονη και, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, τα λόγια του επηρεάζουν τον Μάρκο, με αποτέλεσμα ο Ανδρέας να απομακρυνθεί από το νοσοκομείο.

Από την άλλη, ο Δημήτρης δυσκολία στο να εκφράσει τα συναισθήματά του στη Δανάη. Ο Ανδρέας αποφασίζει να τον , σχεδιάζοντας μια τυχαία συνάντηση ανάμεσά τους στο μπαράκι που συχνάζουν μετά το νοσοκομείο. Προκειμένου να επιτύχει το σχέδιό του, ζητά τη βοήθεια της Σοφίας.

Πίσω στο νοσοκομείο, ο Λεωνίδας και η Εύα αναλαμβάνουν έναν ασθενή με άνοια. Αυτό το περιστατικό ξυπνά μνήμες στην κοπέλα για τη μητέρα της, που πάσχει κι εκείνη από άνοια εδώ και κάποια χρόνια.