Οι εξελίξεις στην δραματική σειρά «Σασμός» του ALPHA υπόσχονται να είναι εκρηκτικές, καθώς ο θάνατος του Νικηφόρου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Και ενώ η Βασιλική είναι συγκλονισμένη από τον χαμό του γιου της, η Καλλιόπη επιθυμεί εκδίκηση…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Καθώς ο Τηλέμαχος και ο Ανδρέας προσπαθούν να σώσουν τον Λάζαρο, η Μαρίνα αποφασίζει να διακόψει τις σχέσεις της με αυτούς.

Παράλληλα, η Καλλιόπη αρχίζει να εφαρμόζει τα αντίποινα για τον θάνατο του εγγονού της και στρέφεται εναντίον του παπά Μιχάλη, του Παύλου και του Αντώνη, που θεωρεί υπεύθυνους για τον θάνατο του άντρα της, Βασίλη. Παρατηρώντας την κατάσταση της καπετάνισσας, ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπαθούν να την πείσουν να αναθεωρήσει τις προθέσεις της.

Ωστόσο, εκτός από την αποφασισμένη Καλλιόπη που είναι έτοιμη να πράξει τα πάντα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Βασιλική είναι βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη θλίψη και ο θάνατος του Νικηφόρου τη μεταμορφώνει σε μια γυναίκα που αναζητά εκδίκηση, απαιτώντας από τον Μαθιό να αναλάβει την αποστολή να εκπληρώσει αυτή την επιθυμία της. Ο Μαθιός, που έχει χάσει και αυτός τον γιο του, δυσκολεύεται να πιστέψει στην αλλαγή της άλλοτε καλοσυνάτης Βασιλικής και φοβάται ότι τα πράγματα θα πάνε από το κακό στο χειρότερο.