Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια του α να μη χάσει τον Γιωργάκη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς Εσόδιο 34

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ενώ ο Ιάσoνας βρίσκει έναν τρόπο να εκδικηθεί τη Μαργέτα για την αποκλήρωσή του από την περιουσία της, εκείνη βρίσκεται σε δίλημμα.

Σκηνοθεσία: Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης. Πρωταγωνιστούν: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος. Στον ρόλο του Στέφανου Παράσχου, ο Σταύρος Ζαλμάς. Στον ρόλο της ς Αθηνάς, η Έφη Παπαθεοδώρου. Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Ατή Πασχάλη, Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.

Καθημερινά εκτός Σαββατου από την τηλεόραση του OPEN στις 20:00.

Έρωτας Φυγάς 25/10 Επεισόδιο 34

Ο Στέφανος και η Μαργέτα προσπαθούν να πείσουν τον Μάρκο και τον Ιάσονα αντίστοιχα να βρουν μία κοινώς αποδεκτή λύση για το παιδί τους. Οι προσπάθειες και των δύο πέφτουν στο κενό, αφού το άσβεστο μίσος τους δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.

Η Αλεξάνδρα εξακολουθεί να κρατά τον Μάρκο μακριά από τον Γιωργάκη. ό την άλλη, ο Μάρκος περιμένει διακαώς τη στιγμή που ο γιος του θα αναρρώσει, προκειμένου να τον πάρει μαζί του.

Ο Στέφανος επιχειρεί να τρίξει τα δόντια των χορηγών της Μαργέτας κι οι ίδιοι τον ενημερώνουν πως ο πραγματικός εχθρός είναι άλλος. Εκείνος που δίνει τις εντολές. Ο Μάρκος κι ο Ιάσονας τελικά δέχονται να συζητήσουν, αλλά η συνάντηση δεν εξελίσσεται όπως ν ο Στέφανος κι η Μαργέτα.

Η πρότασή τους, σχετικά με τις ζωές των δύο ζευγαριών δεν γίνεται αποδεκτή και τα πράγματα οξύνονται. Ο Στέφανος και ο Φάνης δέχονται επίθεση από τους κομματάρχες. Ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια του για να μη χάσει τον Γιωργάκη κι είναι έτοιμος να ανοίξει τα χαρτιά του μπροστά σε όλους