: Ο θάνατος επισκέπτεται ξανά το σπίτι των και αυτή τη φορά ο πόνος που αισθάνονται είναι αδιανόητος…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο θάνατος επισκέπτεται ξανά το σπίτι των Σταματάκηδων

Ο Νικηφόρος, ύστερα από από τον Λάζαρο, βρίσκεται αιμόφυρτος στο έδαφος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, με την κατάσταση του να κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή. Οι γιατροί καταβάλλουν αγώνα για να σώσουν τη ζωή του, ο , σε πανικόβλητος, τρέχει να ειδοποιήσει τη Βασιλική.

Τα νέα που φτάνουν στη Βασιλική της σκίζουν της σωθικά. Σπεύδει να βρεθεί στο πλευρό του γιου της και κατα να φτάσει εκεί λίγο πριν ο Νικηφόρος αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο θρήνος της ραγίζει καρδιές και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην συγκλονίζεται από αυτό που συμβαίνει. Οι Σταματάκηδες βυθίζονται για μια ακόμη φορά στο πένθος, ένα πένθος τόσο βαρύ που φαίνεται αδύνατο να ξεπεραστεί. Το μόνο που θέλει η Βασιλική είναι εκδίκηση.

Έτσι, η βεντέτα και πάλι και η σκιά που πέφτει πάνω από την Άνω Ποριά είναι τόσο βαριά που γεμίζει όλο το χωριό με μίσος. Άνθρωποι που τερα μοιράζονταν το ίδιο τραπέζι και τις στιγμές μαζί κοιτάζονται πλέον με αμφιβολία και καχυποψία, και κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής. Ιδίως για τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, ο ς φαίνεται να έχει ανατραπεί εντελώς.

Ο Αντώνης σοκαρισμένος από τα γεγονότα, αρχίζει να πραγματοποιεί έρευνες για να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη, ενώ ο Ανδρέας προσπαθεί να τον δολοφόνο, τον Λάζαρο, και του συνιστά να παραμείνει κρυμμένος μέχρι να ηρεμήσουν τα . Φαίνεται, ωστόσο, ότι αυτή η κατάσταση θα διαρκέσει αρκετά. Ο χρόνος ίσως να αποτελέσει τον μόνο σύμμαχο της ανάκαμψης.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ, από την πλευρά τους, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τους το χωριό και να φύγουν στην Αυστραλία, ελπίζοντας για μια καλύτερη ζωή και για να ξεφύγουν από τον κύκλο αίματος και μίσους που τους περιβάλλει.