Παγιδευμένοι – Ο Αλέκος ανακαλύπτει τον Ιάσονα στο γραφείο του, περιμένοντάς τον. Μόλις τον βλέπει, αγκάλιαζει τον Αλέκο. Του μιλάει χωρίς να τον φοβίσει, καθώς έχει καταλάβει ότι υποψιάζεται κάτι γι’ αυτόν.

Παγιδευμένοι – Αν με κοροϊδέψεις αυτή τη φορά, ότι θα σε σκοτώσω

Ο Αλέκος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Λίγο αργότερα, συναντά την Άννα και της εκμυστηρεύεται τις υποψίες του για τον Ιάσονα, ότι πιθανότατα σκότωσε τον γιο του για να πάρει τη θέση του και να ολοκληρώσει τα σχέδιά του. Αλλά παραμένει αναπάντητο το ερώτημα γιατί έβαλε στο στόχαστρο τον Δημήτρη. Η Άννα προειδοποιεί τον Αλέκο λέγοντας του: «Αν με κοροϊδέψεις αυτή τη φορά, σου το ορκίζομαι ότι θα σε σκοτώσω!».

Ο Αλέκος της απαντάει ότι αν δεν σταματήσουν τον Ιάσονα, εκείνος θα βρει τρόπο να τον αφανίσει και να πάρει το γραφείο του και τη ζωή του. Εκπλήσσεται που βρίσκονται στην ίδια πλευρά αυτή τη φορά. Αμέσως μετά τη συνάντησή τους, η Άννα πηγαίνει στο γραφείο του Καρέλλη και του λέει ότι υποψιάζεται ότι ο Ιάσονας είναι υπεύθυνος για όλη αυτήν την πλεκτάνη εναντίον του Δημήτρη και του ζητά να τον καλέσει για κατάθεση.

Στο μεταξύ, τα πρώτα ευρήματα της έρευνας είναι υπέρ του Δημήτρη. Τα αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω στο αρχαίο κειμήλιο στο σπίτι του Δημήτρη δεν ανήκουν ούτε σε αυτόν ούτε στην Άννα. Άρα, κάποιος άλλος το τοποθέτησε εκεί.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ