Η Γη της Ελιάς: Άκρως καθηλωτικό είναι το trailer που κυκλοφόρησε για τον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: «Η Ειρήνη δεν είσαι δικό σου παιδί»…

Άκρως καθηλωτικό είναι το trailer που κυκλοφόρησε για τον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς». Μέσα σε 1 λεπτό και 13 δευτερόλεπτα είδαμε με κομμένη την ανάσα τι πραγματικά θα συμβεί στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν.

Δείτε το trailer: https://www.megatv.com/ekpompes/464758/i-gi-tis-elias/

Ο Στάθης με τον Φίλιππο καταφέρνουν να βγάλουν στην επιφάνεια την Βασιλική, αναίσθητη. Η Αρετή σπαράζει, ενώ ο πηδάει την άλλη βάρκα, τους τραβάει από πάνω της και ξινά αμέσως ΚΑΡΠΑ για να την επαναφέρει στη ζωή.

Επόμενη σκηνή, η ομηρία στο σπίτι των Βρεττάκων. Ο , όπως και κάι άλλοι και όλοι πανικοβάλλονται, ουρλιάζουν και τρέμουν από τον φόβο τους. Ο Μάνος φωνάζει «Η γυναίκα μου είναι έγκυος» και λίγο αργότερα με κίνδυνο τη ζωή του πετάει μια κατσαρόλα καυτό νερό στο πρόσωπο του ληστή…

«Η Ειρήνη δεν είσαι δικό σου παιδί», είναι η αποκάλυψη-βόμβα, στον Δημοσθένη, από το στόμα της Ασπασίας, ενώ στην συνέχεια είδαμε τον Ορέστη να αποκαλύπτει ότι του χτυπά η καρδιά του Κίμωνα, γεγονός που τόσο την Δήμητρα όσο και την μάνα του αδικοχαμένου νέου.

Την ίδια ώρα, η Αθηνά ψάχνει απεγνωσμένα την μάνα της, η οποία όπως παρακολουθήσαμε στη φυλακή, ενώ η Ιουλία αποκαλύπτει στον Στάθη ότι υπάρχει πιθανότητα να ζει η κόρη τους…