Μετά τις απειλές που δέχτηκαν από ν Μάρκο και τον Στέφανο, η Νότα και η Ευγία αποφασίζουν να στρατολογήσουν ένα νέο σχέδιο. «Δεν θα μας διώξουν όποτε θέλουν αυτοί. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα φύγουμε έτσι απλά επειδή αυτοί δεν μας θέλουν στα πόδια τους. Τουλάχιστον όχι χωρίς το ανάλογο τίμημα», λέει η Νότα.

Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της ς του Έρωτας φυγάς.

Παράλληλα, πλησιάζει η πολυπόθητη στιγμή όπου ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα θα μοιραστούν την ίδια στέγη.
«Δεν πιστεύω ότι τελικά τα καταφέραμε. Θα είμαστε για πάντα μαζί. Όλα φαίνονται σαν να κακό όνειρο», λέει πλημμυρισμένη χαρά η Αλεξάνδρα.

Στο μεταξύ, ο Ιάσονας, με σκοπό να μην χάι το Κιάρι αποφασίζει να δεχτεί τη χρηματική προσφορά του Στέφανου. Αν και το βρίσκει δύσκολο να παραδεχτεί την κατάσταση, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να υποκύψει στην πραγματικότητα. Με ειλικρίνεια αφήνει πίσω τον εγωισμό του και πηγαίνει στον Στέφανο για να του δηλώσει: «Όπως ξέρεις, έχω έρθει σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση. Δεν είναι εύκολο αυτό που θα πω, αλλά αυτή τη στιγμή η μόνη διέξοδος που έχω είναι να δεχτώ τη βοήθεια που μου πρόσφερες».

Μόνο που τ πια ο Στέφανος έχει άλλες προτεραιότητες και δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Αυτό που προέχει είναι να πληρώσει τους εκβιαστές της Μαργέτας, που δεν μπορεί να του αποκαλύψει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μαργέτα ενώ καταφέρνει να συγκεντρώσει τις λίρες που ζητάει η Χαριτίνη, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, καλείται να αντιμετωπίσει μια νέα απειλεί με προθέσεις…