Ο Ισίδωρος προειδοποιεί την Αμαλία: «Ή ζεις συμπερι ή θα τελειώσει ο γάμος μας»

Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Αμαλία συνεχίζει στα όρια τους πάντες με τη συμπεριφορά της, κάτι που θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Αυτό οδηγεί τον Ισίδωρο σε μια τελική απόφαση: «Η αλλάζεις συμπεριφορά ή τελειώνουμε».

Ο Ισίδωρος, αναζητώντας λίγο απόσταση και χρόνο, αποφασίζει να αποχωρήσει για λίγο από τη Μάνη και να πάει Αγγλία. την απουσία του, η Αμαλία, παρατηρώντας ότι όλοι είναι εναντίον της, δείχνει την αδιαφορία της και συνεχίζει να παρεμβαίνει σε όλα.

Όταν επιστρέφει, ο Ισίδωρος διαπιστώνει την κατάσταση και, από περηφάνια, δεν θέλει να παρα το λάθος που έκανε να την παντρευτεί. Μαθαίνει για τις ενέργειες της Αμαλίας, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, και αποφασίζει να επ την τάξη πριν είναι πολύ αργά και η Αμαλία δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.

«Αμαλία, πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση», λέει ο Ισίδωρος και κατηγορεί την Αμαλία για τη διχόνοια που προκάλεσε κατά την απουσία του. Της λέει ότι τα περιθώρια για σφάλματα τελειώσει και την προειδοποιεί ότι ή αλλάζει συμπεριφορά ή θα τελειώσει η σχέση τους.

Η Αμαλία δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει, αλλά καταλαβαίνοντας ότι ο Ισίδωρος εννοεί τα λόγια του, αρχίζει να αλλάζει τη στάση της για να σώσει τον γάμο τους.