Συγκλονιστικές στιγμές μας περιμένουν σ δραματική σειρά «Έρωτας Φυγάς», ό η Αλεξάνδρα είναι και πάλι έγκυος. Ποιος όμως είναι ο πραγματικός πατέρας; Ο Μάρκος ή ο Ιάσονας;

Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος βρήκαν την ευτυχία και ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη με την ευχή του Ιάσονα, που αφήσει ελεύθερη την πρώην σύζυγό του. Ωστόσο, ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου της βυθίζει την Αλεξάνδρα στο πένθος και τον πόνο. Έτσι λοιπόν αποφασίζει να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον γάμο της με τον Ιάσονα και να μια νέα αρχή.

Ο Ιάσονας ετοιμάζει την υποδοχή της με αγάπη και τρυφερότητα, αναγνωρίζοντας την ήττας του και τελικά η Αλεξάνδρα επιστρέφει και οι δύο αποφασίζουν να μαζέψουν τα κομμάτια της ς τους και να ξαναγυρίσουν στον γάμο τους.

Κάποια στιγμή η Αλεξάνδρα, ενώ βρίσκεται στο γαμήλιο γλέντι δύο ανθρώπων από το του Αρχοντικού νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία και διαπιστώνει ότι έγκυος. Αυτή η είδηση διαδίδεται γρήγορα στην οικογένεια και ο Ιάσονας φαίνεται να είναι σοκαρισμένος και αμέσως σπεύδει στην Αλεξάνδρα, η οποία του επιβεβαιώνει πως θα αποκτήσουν νέο στην οικογένεια τους.