Συναρπαστικά τα νέα επεισόδια του “Έρωτα Φυγά” τα οποία θα τα βλέπουμε απο το του ΑΝΤ1. Σε αυτά, θα παρακολουθήσουμε τη , την θεία της Ευγενίας, να ται σε όταν συνειδητοποιεί τι ακριβώς έχει κάνει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Όπως βλέπουμε στο MyTv, η συμπεριφορά της Νότας που έναν ψυχικά άρρωστο άνθρωπο, ξενίζει ακόμα και την Ευγενία. Δείχνει να έχει για οδηγό της μόνο το χρήμα.

Παρόλο που ο Στέφανος την παροτρύνει να απομακρυνθεί, εκείνη αποφασίζει να μείνει στη Μεσσήνη και να γίνει μόνιμος κάτοικος στο . Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα παρακολουθήσουμε τον θάνατο του Μάρκου. Και μαετά τον θάνατό του τη Νότα να συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα.

Κάποια ο Στρατής βρίσκει τα χρήματα που ο Μάρκος κρύψει εκτός σπιτιού και η Νότα ισχυρίζεται ότι της ανήκουν αφού του Μάρκου, προκαλώντας έκπληξη σε όλους. Τις επόμενες ημέρες, όλες οι πράξεις της Νότας και καταλήγει να βρίσκεται σε ένα ξέφωτο αντιμέτωπη με όλους.

Η Νότα απειλεί τον Στέφανο με όπλο, αλλά ξαφνικά ο Ιάσονας στρέφει το όπλο προς την Νότα. Σε αυτό το σημείο, εκείνη τους χαμογελά ειρωνικά, τους λέει αντίο και πέφτει από τον γκρεμό. Αυτή θα είναι η τραγική της κατάληξη.