Η παραλία επόμενα επεισόδια: Η Υπατία προσπαθεί να βοηθήσει τον Δημητρό σ Η Παραλία, αντιμετωπίζοντας ωσ έντονη αντίδραση από τη γιά , τη Νικολίνα. Ταυτόχρονα, ένας νέος υπάλληλος αναλαμβάνει καθήκοντα στην πολεοδομία τ περιοχής και τόσο ο Λοίζος όσο και ο Παύλος, επιδιώκουν να εξασφαλίσουν μια καλή σχέση μαζί του. Η Υπατία συνοδεύει την Κερασία στον γιατρό του Ηρακλείου, παραμένοντας στο πλευρό της για να τη στηρίξει και περιμένοντας νεότερα από την εξέτασή της…. Διαβάστε πρώτοι όσα θα δούμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία».

Η παραλία: το χωριό των Ματάλων ετοιμάζεται για τα Χριστούγνα

Στο μεταξύ, το χωριό των Ματάλων ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα και όλοι έχουν εορταστική διάθεση. Το Mermaid Café φιλοξενεί ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο χίπικο πάρτι, με τη συμμετοχή όλων των κατοίκων του χωριού και της χίπικης τητας.

Ο Διονύσης αντιλαμβάνεται ότι η Υπατία έχει περισσότερες με τον Χάρη και εκφράζει την αντίθεσή του προς αυτή τη νέα φιλία, προκαλώντας ένταση στην σχέση του με την Υπατία. Παράλληλα, η Υπατία προσπαθεί να βοηθήσει τον Δημητρό να αντιμετωπίσει τη θλίψη του, προσφέροντάς του ελπίδα και χαρά.

Ο περίεργος τρόπος που συμπεριφέρεται ο Νικήτας ανησυχεί τη Νικολίνα και της αγωνία για την υγεία του.

Θα μπορέσουν οι χίπηδες και οι κάτοικοι του χωριού να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να ενωθούν σε αυτές τις γιορτινές ημέρες;