Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Σάββας πάει να δει το Μάρκο κι ο Μάρκος του λέει για την ταγγελία του Θέ ότι ο Χριστόφορος ο Κυριάκος και για τον καυγά του με την Κρίστια, που αποφάσισε να είναι δικηγόρος του Θέμη. … Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 63

Η Κρίστια δείχνει στον το βίντεο και το μήνυμα που της έστειλαν απ΄ το κινητό του Γρηγόρη και τον ρωτάει, αν τα αυτός. Ο Παύλος που δεν έχει ιδέα, της ορκίζεται ότι δεν το ΄κανε αυτός. Αναρωτιούνται κι οι δυο ποιος μπορεί να το έκανε και ο Παύλος ότι πρέπει να τα έστειλε η Χλόη.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 6/10 Επεισόδιο 63

Ο Άρης λέει στον Χριστόφορο και στο Φίλιππο για το σημείωμα που λέει ότι ο Άλκης τον Ηλία. Όταν ο Άρης φεύγει, ο Χριστόφορος με το Φίλιππο είναι σίγουροι ότι ο Άλκης είναι πράγματι ο δολοφόνος του Ηλία. Ο Φίλιππος λέει στον Χριστόφορο να κάνουν κάτι άμεσα, αλλά, ο Χριστόφορος θέλει να τσεκάρει κάτι πρώτα, που δε λέει στο Φίλιππο τι είναι.
Όταν ο Φίλιππος φεύγει, ο Χριστόφορος τηλωνεί στο Φάνη, να μάθει, αν όντως ο άντρας που ήταν εκείνο το βράδυ με τον Ηλία, ήταν ο Άλκης. Ο Φάνης, όμως, δεν του απαντάει, αφού τα πίνει στο μαγαζί της κι εκεί έχει μια παράξενη συνάντηση.
Ο Σάββας πάει να δει το Μάρκο κι ο Μάρκος του λέει για την καταγγελία του Θέμη ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και για τον καυγά του με την Κρίστια, που αποφάσισε να είναι δικηγόρος του Θέμη.
Η καταθέτει και δίνει στη Λουκία ένα στοιχείο που θα μπορούσε να είναι απόδειξη ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος, ενώ ο Παύλος γυρνάει στο σπίτι και προσπαθεί να σιγουρευτεί, αν πράγματι η Χλόη ήταν αυτή που έστειλε το βίντεο και το μήνυμα στην Κρίστια.