Το προξενιό της Ιουλίας: η Κυριακούλα, η μάνα του Γρηγόρη, ανεβαίνει μαζί με τον Στασινόπουλο στο βουνό, για να διαπραγματευτεί την παράδοση του αγαπημένου συζύγου της, Στράτου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

«Το προξενιό της Ιουλίας», απόψε 6/10

Πρωταγωνιστούν οι: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας…

Σημερινό επεισόδιο 3: Μια σφαίρα που δεν βρίσκει τον στόχο της, στέλνει εσπευσμένα την αιμόφυρτη Ιουλία στον υγειονομικό σταθμό Τυρνάβου, όπου την οδηγεί πρόθυμα με το αυτοκίνητό του ο Γιωργίκης Προβιός, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την ίδια στιγμή, η Κυριακούλα, η μάνα του Γρηγόρη, ανεβαίνει μαζί με τον Στασινόπουλο στο βουνό, για να διαπραγματευτεί την παράδοση του αγαπημένου συζύγου της, Στράτου.

Ενώ η κόρη τους, Αλεξάνδρα Ραζίνη, δημοσιογράφος στην Αθήνα, μαθαίνοντας τα νέα από την εφημερίδα της, αποφασίζει να γυρίσει μετά από χρόνια στον Τύρναβο, για να μάθει από κοντά τι συμβαίνει.

Παράλληλα, η Στάσα Σκούταρη, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει με την οικογένειά της τον Τύρναβο και να μετακομίσουν στη Λάρισα.

Δεν ξέρει βέβαια, πως την ίδια στιγμή, η Ιουλία της έχει αποφασίσει με τον Γρηγόρη να κλεφτούν και ήδη ετοιμάζονται να φύγουν για την Αθήνα.