Έρωτας φυγάς Επόμα Επεισόδια 78-79

Η Αλεξάνδρα, με την αίτηση διαζυγίου που έλαβε απ' τον Ιάσωνα, βρίσκεται μονάχα μια υπογραφή μακριά από την εκπλήρωση των ονείρων τ.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της ιράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς 8/2 Επεισόδιο 78

Το πρόβλημα υγείας της Μυρσίνης αναγκάζει την Αλεξάνδρα να επιστρέψει στο σπίτι του Ιάσωνα για να είναι κοντά στο παιδί της. Η αίτηση διαζυγίου φτάνει στα χέρια της και με μια υπογραφή θα ‘ναι πλέον ελεύθερη.

Η Νότα εισβάλλει στο γραφείο του Παράσχου, ενώ ο Σωκράτης μπουκάρει με όπλο στο σπίτι της Ελπίδας για να πάρει τη Νάντια που εκεί. Ο Στέφανος ξεκινά για την Αθήνα με στόχο να σώσει τη Μαργέτα.

Ο Μελέτης συναντά την και ο ς καλύπτει τον άλλο για να ν αποκαλυφθεί το παρελθόν τους. H Χαρά μαθαίνει από τη Δήμητρα την αλήθεια για το παρελθόν του Μίλτου, ενώ ο αρχηγός των παρακρατικών διατάζει να σκοτώσουν τον Παράσχο και τον Κοντογιάννη…

Έρωτας Φυγάς 9/2 Επεισόδιο 79

Η Αλεξάνδρα, με την αίτηση διαζυγίου που έλαβε απ' τον Ιάσωνα, βρίσκεται μονάχα μια υπογραφή μακριά από την εκπλήρωση των ονείρων της.

Η Ευγενία υπόσχεται να κάνει το ίδιο για τον Μάρκο, αλλά η Νότα την ευθύνει προς άλλα μονοπάτια. Με τον Στέφανο εξαφανισμένο απ' το Κιάρι, ο Μάρκος ετοιμάζεται να τον Φάνη στην Αθήνα για να τον βρει.

Στο αρχοντικό του Δεμερτζή καταφτάνει ένα γράμμα που φαίνεται να τα σχέδια όλων…