Η νικήτρια υ Survivor 2019 έχει έ από τα πιο μοντέρνα σπίτια που θα σε εμπνεύσει σε θέματα διακόσμησης.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι από τις κορυφαίες αθλήτριες της χς μας. Η πρωταθλήτρια του στίβου έχει στο ενεργητικό της έχει πολλές διακρίσεις και μετάλλια τόσο σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Γεννήθηκε στο Μόναχο στις 20 Αυγούστου και προέρχεται από αθλητική οικογένεια. Ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το Τάε κβον ντο, στο οποίο έχει μαύρη ζώνη. Τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος και όπως αποδεικνύεται ήταν γραφτό να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο άθλημα.

Έγινε ευρέως στο κοινό το 2019 μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία όπου επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια. Πριν λίγες ημέρες η γνωστή αθλήτρια επέστρεψε στο reality επιβίωσης που την ανέδειξε και είναι μια από τις δημοφιλέστερες παίκτριες του Survivor All Star.

Η 30χρονη ταλαιπωρείται από ασθένεια και πριν από λίγα 24ωρα, ο Γιώργος Λιανός είπε στους παίκτες του Survivor All Star ότι η Κατερίνα Δαλάκα δεν θα αγωνιζόταν λόγω ασθένειας. Όταν η παίκτρια επέστρεψε δεν αγωνίστηκε και κάθισε στον πάγκο, με την ομάδα των Κόκκινων να την εγκάρδια.

Το μοντέρνο σπίτι της Κατερίνας Δαλάκα

Η πρωταθλήτρια του στίβου κατάγεται από την Κατερίνη και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Φτάνοντας στον τελικό του Survivor η 30χρονη είχε αναφέρει: «Τέλος για μένα. Δύο φορές και φτάνει. Ήθελα να φτάσω στον τελικό για να γυρίσω στο σπίτι μου».

Η Κατερίνα Δαλάκα έχει ένα ζεστό υπέροχο σπίτι στην Κατερίνη και μέσα από το προφίλ της στο είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικά . Η 30χρονη έχει διαμορφώσει έναν ζεστό χώρο, όπου γυμνάζεται, μαγειρεύει και περνά στιγμές χαλάρωσης με αγαπημένα της πρόσωπα.

Το σπίτι της έχει minimal αισθητική με το γκρι χρώμα να πρωταγωνιστεί στο σαλόνι. Ο ς αναπαυτικός καναπές και ένα λευκό ξύλινο τραπεζάκι δεσπόζουν στο καθιστικό ενώ τα μεγάλα μαξιλάρια boho vibes.

https://www.instagram.com/p/Ccdohy5s7xj

gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της γνωστής αθλήτριας.