Όλη η αλήθεια για το πού πήγαν Παππάς και

Από χθες, κύκλο του διαδικτύου το περιστατικό με την εξαφάνιση του Αλέξη Παππά και του Chris Σταμούλη από την καλύβα της των μπλε του Survivor και για πολλές ώρες.

Στο χθεσινό συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε πως υπάρχουν όρια στο ριάλιτι επιβίωσης που οι δύο ξεπέρασαν με αποτέλεσμα να πάρουν την αντίστοιχη ποινή, η οποία περιλαμβάνει 20% λιγότερη τροφή για την τους (με το 10 και 10% να αφορά στους δύο παίκτες) και τον αποκλεισμό τους από τα επόμενα δύο έπαθλα φαγητού που θα κερδίσει η ομάδα τους.

Ο James, ο αρχηγός της μπλε ομάδας υποστήριξε πως αν όντως έχουν αυτό που φαντάζεται θα τους ψηφίζει σε κάθε συμβούλιο χωρίς να δίνει άλλες λεπτομέρειες.

Οι δύο παίκτες υποστήριξαν πως αποφάσισαν όπως είπε ο Αλέξης να αναζητήσουν τροφή και χάθηκαν μέσα στο δάσος, κανς όμως δεν τους πίστεψε.

Ο Κωνσταντίνος από το Survivor στον ΣΚΑΙ υποστήριξε πως εκτός ορίων για ανεύρεση τροφής είχαν φύγει και παίκτες από την δική του ομάδα χωρίς να δεχτούν ποινή και τόνισε πως αυτό που έκαναν ο Αλέξης και ο Chris πολύ πιο σοβαρό.

Και κάπου εκεί μπαίνει το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το Πρω1νό του ΑΝΤ1 και το οποίο αποκάλυψε η Σούλα Γκλάμουρους.

Σύμφωνα με αυτό τα πράγματα έχουν ως εξής: