γεγονός και δεν θα το πιστεύεις.

Μετά από έναν εξουθενωτικό στίβο μάχης και τη νίκη της μπλε ομάδας με σκορ 10-9, οι παίκτες καλούνται να οδηγηθούν προς το συμβούλιο του νησιού φυσικά για να ακούσουν τα… μαντάτα. Η Τετάρτη είναι μια δύσκολη ημέρα τόσο για εμάς, όσο και για τους παίκτες του Survivor αφού η αποχώρηση πλησιάζει.

Είναι γεγονός πως η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο μυρίζει μπαρούτι με τους αντιπάλους να τσακώνονται διαρκώς από τους πάγκους και τη μπλε ομάδα να μοιράζει… υποσχέσεις! Τι εννοούμε με αυτό; Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό παράδειγμα του Chris, ο οποίο υποσχέθηκε oncamera πως θα κερδίσει την ατομική ασυλία στο μέλλον και ό,τι θα επακολουθήσει δεν θα αρέσει σε κανέναν. Λοιπόν, αυτό κι αν είναι κάτι που δεν περιμέναμε.

Ο Chris είναι ένας από τους υποψηφίους και μετά από την των συμπαικτών του να τον βγάλουν στον «τάκο» ο εκνευρισμός του είναι ολοφάνερος. Άραγε τι να θέλει να εννοήσει από τα λεγόμενά του; Ελευθερία Ελευθερίου, και Chris είναι οι υποψήφιοι και πια το μέλλον τους στο είναι στα χέρια των θεατών.

Πριν το συμβούλιο του νησιού ωστόσο συνέβη κάτι που κανένας δεν περίμενε! Δύο από τους παίκτες της μπλε ομάδας εξαφανίστηκαν από την καλύβα. Άννα- Μαρία και Πάνος Καλλίδης ανακάλυψαν πως ο Αλέξης και ο Chris είχαν φύγει. Όπως αποκάλυψαν τα παιδιά στην κάμερα παραβίασαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού και ο αρχηγός της ομάδας υποστήριξε πως αν όντως έχουν κάνει αυτό που φαντάζεται θα τους ψηφίζει σε κάθε συμβούλιο.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.