Είναι γεγονός και δεν θα το πιστεύεις.

Μετά από έναν εξουθενωτικό στίβο μάχης και τη νίκη της μπλε με σκορ 10-9, οι παίκτες καλούνται να οδηγηθούν προς το συμβούλιο του νησιού φυσικά για να ακούσουν τα… μαντάτα. Η Τετάρτη είναι μια δύσκολη ημέρα τόσο για εμάς, όσο και για τους παίκτες του Survivor αφού η αποχώρηση .

Είναι γεγονός πως η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο μυρίζει ούτι με τους αντιπάλους να τσακώνονται διαρκώς από τους πάγκους και τη μπλε ομάδα να μοιράζει… υπο! Τι εννοούμε με αυτό; Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό παράδειγμα του Chris, ο οποίο υποσχέθηκε oncamera πως θα κερδίσει την ατομική στο μέλλον και ό,τι θα επακολουθήσει δεν θα αρέσει σε κανέναν. Λοιπόν, αυτό κι αν είναι κάτι που δεν περιμέναμε.

Ο Chris είναι ένας από τους υποψηφίους και από την απόφαση των συμπαικτών του να τον βγάλουν στον «τάκο» ο εκνευρισμός του είναι ολοφάνερος. Άραγε τι να θέλει να εννοήσει από τα λεγόμενά του; Ελευθερία Ελευθερίου, ς και Chris είναι οι υποψήφιοι και πια το μέλλον τους στο παιχνίδι είναι στα χέρια των θεατών.

Πριν το συμβούλιο του νησιού ωστόσο κάτι που κανένας δεν περίμενε! Δύο από τους παίκτες της μπλε ομάδας εξαφανίστηκαν από την καλύβα. Άννα- Μαρία και Πάνος Καλλίδης ανακάλυψαν πως ο έξης και ο Chris είχαν φύγει. Όπως αποκάλυψαν τα παιδιά στην κάμερα παραβίασαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού και ο αρχηγός της ομάδας υποστήριξε πως αν όντως έχουν ι αυτό που φαντάζεται θα τους ψηφίζει σε κάθε συμβούλιο.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.