Σασμός: Ο Μαθιός συνεχίζει να ζει τον εφιάλτη που όπως φαίνεται δεν έχει τέλος. Από την ώρα που έμαθε πως το όπλο κατέληξε α χέρια του Παύλου, περιμένει να βγει η αλήθεια στο φως και δεν μπορεί να ησυχάσει. Ξέρει πως μέσα σε μια στιγμή η ζωή του μπορεί να καταστραφεί και αισθάνεται πως δεν μπορεί να πάρει ανάσα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια σειράς Σασμός

Σασμός: Η Καλλιόπη μία ανάσα από την αλήθεια

Η Καλλιόπη με την Βασιλική βλέποντας τον με την μέρα να βυθίζεται όλο και περισσότερο στο σκοτάδι δεν ξέρουν τι να κάνουν για να τον βοηθήσουν. Και όπως φαίνεται δεν τρόπος, αφού εκείνος μαθαίνει ότι ο Παύλος σκοπεύει να ψάξει να μάθει σε ποιον ανήκει το όπλο που του έδωσε ο Μανώλης και παθαίνει ακόμα μία κρίση πανικού.

Η Βασιλική βρίσκεται σε , προσπαθώντας να καταλάβει τι αυτό που τον οδήγησε σε αυτή την κατάσταση, την ώρα που ο Μαθιός παλεύει να συνέλθει και να σκεφτεί με καθαρό μυαλό. Τότε λοιπόν, έρχεται μία πρόταση που δεν περίμενε κανείς.

Ο Παύλος του προτείνει να ψάξουν μαζί για να βρουν τίνος είναι το όπλο. Ο Μαθιός προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος, αν και τώρα πια αισθάνεται τον κλοιό να στενεύει περισσότερο. Νιώθει τον κίνδυνο να βγει η αλήθεια στο φως πιο έντονα από ποτέ και μη έχοντας άλλη επιλογή, σύμφωνα με το περιο 7 μέρες Tv, του λέει «ναι», για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό του.

Δεν είναι όμως το μόνο μυστικό που να μαθευτεί. Ο παπά-Μιχάλης λέει στην Μαρίνα την είδηση που του μετέφερε η Κατερίνα, δηλαδή ότι ο Πετράκης είναι παιδί του Αστέρη. Την να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να έρθουν Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες κοντά, όμως δεν αντιλαμβάνεται πως την ίδια στιγμή μέσα στην εκκλησία είναι η Καλλιόπη, η οποία φτάνει ένα βήμα πριν μάθει την αλήθεια.

Στο μεταξύ, η Αργυρώ και η Βασιλική ετοιμάζουν μια έκπληξη ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να μαλακώσουν τον θυμό του Αστέρη και του Μαθιού. Παίρνουν τον Πετράκη και πηγαίνουν στο αλουμινάδικο, προκειμένου οι δύο άντρες να περάσουν λίγο χρόνο με το παιδί. Μόνο που, λίγο αργότερα καταφτάνει και η Καλλιόπη εκεί και τα χαμόγελα χαράς παγώνουν αμέσως…